Mladá speváčka a skladateľka Gigi Ann dáva do svetovej hudby slovenskú dušu

Mladá, iba sedemnásťročná slovensko-anglická speváčka a skladateľka Gigi Ann prichádza s prvým oficiálnym vlastným singlom Devil in Disguise. Nahrala ho s producentom Andrejom Hruškom, ktorý na spoluprácu pristúpil okamžite po vypočutí jej demonahrávok.

21.02.2022 12:00
Gigi Ann Foto:
Speváčka Gigi Ann.
debata

“Hneď ma oslovila jej výnimočnosť, iné hudobné zmýšľanie a spôsob skladateľského prístupu. Bolo mi jasné, že počúva hudbu, ktorú mám rád aj ja a preto som do toho veľmi rád išiel. Gigi je obrovský talent, má jasnú predstavu o tom, čo chce spievať a ako to má vyzerať. Vďaka rodine má skvelú angličtinu, ale myslím, že do nej vkladá aj kus slovenskej duše a toho, čo momentálne prežíva tu na Slovensku. A práve preto má veľkú šancu uspieť aj vo svete,” povedal o spolupráci producent Andrej Hruška.

“Napísala som viacerým producentom, ale najviac sme si sadli s Andrejom, pretože máme rovnaké vnímanie aj cítenie hudby. Robilo sa s ním úžasne a všetko išlo jednoducho, lebo bol nadšený pre projekt a je aj skvelý mentor. Bez Andreja Hrušku by ‘Devil in Disguise ’neuzrelo svetlo sveta,” povedala o spolupráci s producentom Gigi Ann.

Gigi Ann - Devil In Disguise

Andrej vo svojom domácom štúdiu nahral všetky nástroje a postaral sa o produkciu. Gigi je autorkou hudby aj textu a nahrala všetky vokály a spev. Skladba Devil in Disguise je reflexiou na pocity, ktoré vyvoláva súčasný stav spoločnosti a fakt, že posledné dva roky výrazne zmenili spôsob života aj mladým ľuďom.

“Devil in Disguise som napísala už počas prvej vlny pandémie. Je to príbeh dievčaťa, ktoré zažíva pocity depresie, smútku, neistoty a úzkosti. Napriek tomu, že jej život nie je objektívne zlý, si negatívnymi pocitmi sabotuje svoju šancu na šťastie a nevidí a nechce vidieť pozitívne stránky svojho života. Do podobnej situácie sa dostalo veľa mladých ľudí, keď im“ rozbehnutý život” zastavila pandémia. Z negatívnych pocitov sa postupne vytvorí zlý návyk vidieť všetko okolo seba len v čiernych farbách,” povedala o novej skladbe Gigi Ann a dodala:

“Zároveň chcem povedať, že každý má svoj život a životné šťastie vo vlastných rukách. A aj v situáciách, ktoré neovplyvníme, musíme hľadať pozitívnu inšpiráciu vo svojom vnútri a najbližšom okolí. Šťastie sa dostaví vždy, keď v neho uveríme a pustíme si ho do života.”

Videoklip k skladbe Devil In Disguise nakrútil v Bratislave režisér a kameraman Dominik Janovský.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #hudba #debut #singel #Gigi Ann