Do Bratislavy na Lovestream príde aj Zara Larsson

Lovestream Festival v Bratislave zverejnil kompletný program druhého dňa. V sobotu 11. júna k už potvrdenej trojici účinkujúcich, ktorými sú Dua Lipa, Lost Frequencies a Zoe Wees, pribudlo ďalšie meno, je ním Švédka Zara Larsson.

22.02.2022 14:00
debata
Zara Larsson - Lush Life

Lovestream Festival chystá na sobotňajší večer 11. júna v Bratislave doslova hudobnú a tanečnú smršť, plnú aktuálnych hitov. Interaktívnu šou plnú prekvapení sľubuje belgický DJ a producent Lost Frequencies, osobnú výpoveď vo svojich hitoch prinesie Zoe Wees a tanečnú šou ponúkne jedna z najväčších hviezd súčasnosti Dua Lipa. K nim sa pridala ďalšia dáma súčasnej tanečnej scény Zara Larsson.

zoe-wees-golden-wings-grungecake-thumbnail Čítajte aj Lovestream festival ohlasuje ďalšie hviezdy, prídu Lost Frequencies a Zoe Wees

Zara Maria Larsson už ako desaťročná zvíťazila vo švédskej verzii talentovej speváckej súťaže Got Talent, v roku 2013 vydala svoj prvý a veľmi úspešný romantický singel Uncover, ktorého klipová verzia má dnes už viac ako 350 miliónov pozretí, a v roku 2015 k nemu pridala dodnes svoj najväčší hit pod názvom Lush Life. Ten doteraz nazbieral pre Zaru rekordných takmer 760 miliónov pozretí na YouTube, a minulý rok v auguste dokonca jednu miliardu streamov na Spotify.

David Guetta ft. Zara Larsson - This One's For You (Music Video) (UEFA EURO 2016™ Official Song)

Futbaloví fanúšikovia ju zrejme zaregistrovali v roku 2016, keď naspievala hymnu futbalových majstrovstiev Európy vo Francúzsku v nahrávke DJ Guettu This One's For You. Rok nato naspievala pre Clean Bandit vokály k megahitu Symphony a minulý rok vydala svoj druhý medzinárodný album a tretí celkovo Poster Girl.

Zara Larsson - Uncover

Zara Larsson je multiplatinová umelkyňa, nominovaná na štyri ceny Brit Awards, ktorá sa nebojí prejaviť svoj niekedy ostrý názor na mužov. Chcem, aby sa ľudia cítili o niečo šťastnejší, keď počujú tento album, a nehanbím sa povedať, že chcem byť mainstreamom a dať to pocítiť čo najväčšiemu počtu ľudí. Už keď som mala šesť rokov, chcela som absolvovať turné po štadiónoch, povedala o svojom albume.

dua lipa Čítajte aj Popová hviezda Dua Lipa bude koncertovať na bratislavskom Tehelnom poli

Lovestream Festival prináša do Bratislavy Silvi Production v spolupráci s Marcelom Avramom a Concerts East.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lovestream