Kráľ valčíkov André Rieu pridáva ďalší koncert v Bratislave

Svetová hviezda André Rieu, známy ako "kráľ valčíkov", sa v Bratislave, po vyše dvojročnej pauze koncertovania, predstaví koncom mája tohto roku.

10.03.2022 17:00
Andre Rieu Foto:
Huslista Andre Rieu.
debata

„Pre obrovský záujem o jeho vystúpenia s veľkolepým orchestrom Johanna Straussa, umelec ohlásil ďalší koncert, ktorý sa uskutoční 19. novembra,“ uviedla pre TASR PR manažérka Janka Marczellová.

Holanďan sa spolu so 60-členným Orchestrom Johanna Straussa predstaví 31. mája na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Ohlásený ďalší koncert, na ktorom zaznie dávka vážnej hudby popretkávanou moderným zvukom evergreenov, filmovou či muzikálovou hudbou, sa uskutoční na rovnakom mieste.

Andre Rieu Čítajte viac André Rieu odkladá koncert v Bratislave na máj budúceho roka

„Môj orchester a ja sme nadšení, že sa tento rok s fanúšikmi uvidíme v Bratislave dvakrát! Hudba, a hlavne valčík, sú veľmi dôležitou súčasťou môjho života,“ hovorí Rieu. „Ak sa kúsok hudby dotýka môjho srdca, dotkne sa aj toho vášho. Táto nádherná hudba mi umožňuje priniesť radosť do života a humor do sveta. Veľmi sa teším, že strávim prekrásne večery spoločne s našimi milovanými slovenskými fanúšikmi a dúfam, že všetci budete opäť tancovať v uličkách,“ dodáva talentovaný huslista.

kyjev Čítajte viac Na kyjevskom Majdane prebehol improvizovaný koncert symfonického orchestra

Organizátor koncertov avizuje, že všetky vstupenky zakúpené na predchádzajúce termíny podujatia André Rieu LIVE v Bratislave (10. 6. 2020, 12. 11. 2020, 3. 6. 2021 a 18. 11. 2021), ktoré boli presunuté na 31. mája 2022, zostávajú v platnosti na májový termín podujatia a nie je možné ich presunúť na čerstvo ohlásený novembrový koncert.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #André Rieu