Karin Ann otvorila európske turné Imagine Dragons pár hodín po maturite

Zahrať si s týmito umelcami je pre mňa veľkou poctou a tak trochu uzatvorením akéhosi kruhu, povedala o turné speváčka.

04.06.2022 13:00
karin ann Foto:
Speváčka Karin Ann.
debata

Imagine Dragons odštartovali pred pár dňami v lotyšskej Rige európsku časť svojho svetového turné. Koncertnú šnúru kapely otvorila slovenská speváčka Karin Ann, ktorú si skupina vybrala ako support a spoločne sa predstavia tiež na dvoch českých koncertoch 5. a 6. júna na pražskom Letisku Letňany. Zaujímavosťou je, že tesne pred otvorením koncertnej sezóny stihla mladá speváčka úspešne zmaturovať.

Karin Ann - we're friends, right?

„V stredu 1. júna predpoludním zvládla ústne maturity, rovno z maturít nasadla na lietadlo a doslova o pár hodín už stála na pódiu v Rige pred Imagine Dragons,“ informuje speváčkin manažment a avizuje ďalšie jej zahraničné vystúpenie, ktoré odohrá ako predskokanka.

Karin Ann - in company

Karin Ann sa predstaví 9. júna vo Varšave ako support koncertu legendárnej americkej formácie My Chemical Romance, ktorá aktuálne zažíva u fanúšikov obrovský comebackový úspech s novou štúdiovkou The Foundations Of Decay.

Grape Čítajte aj Grape festival dopĺňa mená domácich interpretov

Veľkou udalosťou v letnom kalendári Karin Ann sú tiež koncerty na turné britského speváka Yungbluda, ktorý si ju vybral ako predskokana svojho pražského koncertu (2. 6.) a následne si Karin berie so sebou aj na svoje júlové austrálske turné.

Karin Ann - i’m a loser

„Zahrať si s týmito umelcami je pre mňa veľkou poctou a tak trochu uzatvorením akéhosi kruhu. Keď som mala 14 rokov, spievala som Radioactive od Imagine Dragons na prijímacích skúškach na spevácky kurz a o mojich sympatiách k Yungbludovi, jeho tvorbe a komunite, ktorú okolo seba vybudoval, sa všeobecne vie,“ komentuje Karin Ann svoje koncertných turné s veľkými menami svetovej hudobnej scény. Počas leta odohrá tiež festivalové sety na slovenskom festivale Grape a mníchovskom Superbloome.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karin Ann