Eros Ramazzotti chystá nový album aj turné. Príde aj na Slovensko!

Návrat Erosa Ramazzottiho nemôže byť iný ako vo veľkom štýle a na celosvetovej úrovni. Štyri roky po jeho poslednom štúdiovom albume, ktorý spojil s veľkolepým celosvetovým turné, odhaľuje názov a dátum vydania svojho nového projektu.

10.06.2022 12:00
HUDBA: Koncert Erosa Ramazzottiho Foto: ,
Spevák Eros Ramazzotti počas koncertu na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v roku 2016. Spevák sa na Slovensko vráti.
debata

Idol ženských sŕdc, ale aj milovníkov Talianska, Eeos Ramazzotti, zverejnil dátumy celosvetového turné k novému albumu Battito Infinito, ktorý uzrie svetlo sveta 16. septembra tohto roku. Názvov albumu v preklade znamená nekonečný rytmus a napovedá, že pôjde o temperamentom nabitý nosič.

Svoju rovnomennú, celosvetovú koncertnú šnúru odštartuje predpremiérovými koncertmi k vydaniu albumu 15. septembra 2022 v španielskej Seville, následne sa predstaví v Agrigente, Verone, Aténach a Caesarei.

Celosvetové turné bude počas jesene a zimy pokračovať naprieč Severnou i Južnou Amerikou. Európska časť turné začne vo februári 2023. Svoje najväčšie hity, ale aj novinky z avizovaného albumu, predstaví aj na Slovensku v Bratislave a v Košiciach.

SR koncert hudba Eros Ramazzotti BAX Čítajte viac Eros Ramazzotti nadelil Bratislave temperament

Charizmatický spevák ani tento raz nevynechá srdce strednej Európy a slovenskému publiku priblíži nové skladby, ale aj najznámejšie hity, ktoré zachytávajú jeho kariéru. V košickej Steel Aréne vystúpi 8. marca 2023 a na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu 15. apríla.

Päťdesiatosemročný rodák z Ríma, deň po ohlásení projektu Battito Infinito, ponúkol prostredníctvom prvého singlu Ama, ochutnávku zvuku pripravovaného nosiča. Novinka zaznamenáva návrat na pódiá jedného z najobľúbenejších talianskych umelcov všetkých dôb. A predstavuje posolstvo celosvetovej lásky. Je hymnou slobody, zároveň pozvánkou milovať bez obmedzení, hraníc a bariér a oslavovať tento pocit vo všetkých možných formách. EROS RAMAZZOTTI sa aktívne podieľal na každom malom detaile a kroku produkcie piesne, ktorá má predpoklad stať sa ďalším hitom populárneho Taliana.

Vstupenky na čerstvo ohlásené koncerty v Košiciach a v Bratislave budú v predaji od 23. júna 2022 od 10. h. na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal.

Eros Ramazzotti je nesporne jeden z najúspešnejších svetových umelcov. Jeho piesne významne mapujú históriu talianskej hudby a sú počúvané fanúšikmi naprieč celou zemeguľou. Rodák z Ríma predal sedemdesiat miliónov nahrávok, na konto si pripísal vyše dva bilióny vypočutí na online platformách a takmer dva bilióny vzhliadnutí na YouTube kanáli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eros Ramazzotti