V novom seriáli Šťastná rybka zaznie hit Petra Biča s názvom Čoskoro

Piesne, odkedy ich autori a interpreti vypustia do sveta, si žijú svojím životom. Hitová skladba Čoskoro, ktorú nahral Peter Bič Project pred troma rokmi a mnohí si jej pre jej chytľavú melódiu obľúbili, dostáva zrazu nový život. Objaví sa ako ústredná pieseň desaťdielnej série TV JOJ s názvom Šťastná rybka.

15.06.2022 16:31
šťastná rybka, Foto:
Záber z nového jojkárskeho seriálu Šťastná rybka.
debata

„Pesničku Čoskoro sme nahrali na album Labyrint a v seriáli sa objaví vo viacerých variáciách, ústredná melódia ostáva ako kostra,“ hovorí autor skladby Peter Bič. Práca pre seriál bola preňho milým stretnutím, tvorcovia sa mu vraj priznali, že práve pieseň Čoskoro ich k napísaniu seriálu inšpirovala.

„Som veľmi rád, že nápad prišiel vďaka našej pesničke, aj také veci sa stávajú,“ dodal Peter Bič. Téma pesničky Čoskoro sa v seriáli objavuje niekoľkokrát, Peter Bič však do seriálu pridal aj ďalšie motívy. „Podieľal som sa na hudobnej stránke tohto seriálu celkovo, nevložili sme iba jednu pieseň,“ vysvetľuje.

Peter Bič Project - Čoskoro

Zábavný rodinný seriál Šťastná rybka prinesie skvelé herecké obsadenie, humorné scény a pohodu. Hlavné postavy stvárňujú Ľuboš Kostelný, Zuzana Porubjaková, František Beleš, Kristína Greppelová, Marcel Ochránek či Dušan Jamrich.

No chýbať nebude ani skvelá muzika! Skladba Čoskoro zaznie nielen v jednej verzii, ktorá bude v úvode seriálu, ale aj v rôznych cover verziách vždy v inom štýle. Na melódie budú tancovať dokonca samotní herci zo seriálu.

šťastná rybka, kostelný, porubjaková, Čítajte viac Ľuboš Kostelný to roztočí v novom seriáli Šťastná rybka. Pozrite si video

„Dúfam, že to zafunguje, že sa seriálu bude dariť a že si ho diváci obľúbia,“ dodáva Peter Bič. Hoci videl scenár a rozprával sa o ňom s tvorcami, dopredu nič prezrádzať nebude, aby nekazil nikomu zábavu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #seriál #Peter Bič Project #Šťastná rybka