Adele je späť! Slávna britská speváčka odohrala prvý koncert po piatich rokoch

Britská popová speváčka Adele v piatok večer po piatich rokoch po prvý raz vystúpila na živom koncerte pre širokú verejnosť a dnes večer (v sobotu) vystúpi znova.

02.07.2022 15:00
debata
Adele na podujatí Brit Awards v tomto roku,... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
APTOPIX Britain Brit Awards 2022 Show Adele na podujatí Brit Awards v tomto roku, odkiaľ si odniesla tri ceny.

„Je to také zvláštne stáť zase pred davom. Pred každým vystúpením som strašne nervózna, ale som tu rada,“ prihovorila sa popová hviezda fanúšikom v londýnskom Hyde Parku.

Podľa BBC bola Adele v úvode koncertu viditeľne dojatá, keď si prezerala obrovské publikum. Rýchlo sa však vrátila k spevu a odohrala dvojhodinový program pre asi 65-tisíc ľudí vo svojom rodnom meste.

Adele Čítajte viac Adele naznačila, že turné 25 je zároveň jej posledným

Išlo o prvý živý koncert Adele pre široké obecenstvo od roku 2017, keď slávna speváčka zrušila posledné dva koncerty svojho svetového turné, pretože si poškodila hlasivky. V novembri minulého roka sa potom objavila v dvoch televíznych vystúpeniach, kde propagovala svoj nový album 30.

V januári tohto roka odriekla plánovanú 24-dňovú koncertnú šnúru v Las Vegas. Ako dôvod uviedla oneskorenie príprav spôsobené pandémiou koronavírusu a nákazu priamo vo svojom štábe. Na piatkovom koncerte povedala, že preložené termíny v USA oznámi už „veľmi, veľmi skoro“.

Adele na krátkom vystúpení v roku 2021.
debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #hudba #speváčka #Adele #problémy s hlasivkami