Beyoncé vyšiel siedmy album Renaissance. Zdieľa na ňom svoj bezpečný priestor

Speváčke Beyoncé vyšiel siedmy štúdiový album. Nesie názov Renaissance a vychádza po úspešnej doske Lemonade z roku 2016. Je na ňom 16 skladieb a majú byť oslavou doby po pandémii.

31.07.2022 09:00
Beyoncé Foto: ,
Beyoncé počas udeľovania cien Grammy v roku 2021.
debata

„Práca na tomto albume mi umožnila snívať a stiahnuť sa do ústrania v dobe, ktorá svetu naháňala strach. V čase, keď sa dialo len málo, som zažívala pocit slobody a dobrodružstva. Chcela som vytvoriť priestor, kde sa človek bude cítiť v bezpečí a nikto ho nebude súdiť. Kde budeme zbavený akéhokoľvek perfekcionizmu a zbytočného uvažovania. Priestor, v ktorom bude možné sa vykričať, oslobodiť sa a zažiť voľnosť,“ uviedla Beyoncé na sociálnej sieti, kde ju sleduje 270 miliónov ľudí.

Skladby nového albumu sú určené predovšetkým na tancovanie. Spolupracovali na nich Nile Rodgers, hviezda elektronickej tanečnej hudby Skrillex, speváčka Grace Jonesová alebo rapper a manžel Beyoncé Jay-Z.

Album krátko pred vydaním unikol na internet, ale mnoho fanúšikov vyzvalo k trpezlivosti a disciplíne. „Nič podobné som nezažila, ďakujem vám za množstvo lásky a ochrany,“ poďakovala im Beyoncé. Podľa nej je Renaissance prvou z troch kapitol širšieho projektu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyoncé Knowled