Každý deň a Von. Adam Ďurica má dva nové klipy

Adam Ďurica vydáva nové videoklipy k skladbám Každý deň a Von, uzatvára nimi kapitolu albumu Naše hriechy. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

21.08.2022 16:08
debata
Adam Ďurica - Každý deň

„Videoklipy sme natočili na skladby Každý deň a Von. A bude to taká pomyselná bodka za týmto albumom. I keď sme toto leto dosť koncertovali, podarilo sa nám na pár dní dostať do štúdia. Trochu si oddýchnuť od kolotoča cestovania, koncertov. Konečne sme sa s chalanmi stretli, v pokoji, keď sme sa mohli venovať hudbe a nahrávaniu. Začali sme pracovať na nových trackoch. Ale stále som cítil, že sme ešte nevyčerpali všetko, čo sme dali do albumu Naše hriechy, a tak sme s Lacom Rychtárikom urobili hneď dva videoklipy,“ hovorí Ďurica.

Adam Ďurica - Von

Skladby Každý deň a Von tak uzatvárajú úspešnú kapitolu v jeho tvorbe, ktorú postupne zmapuje aj vo výberovke jeho hitov. Tá je pripravená na jeseň tohto roka.

Adam Ďurica Čítajte viac Pop je móda ako šaty, hovorí Adam Ďurica

„Nerád by som sa opakoval, ale ako som už veľakrát hovoril, s každým albumom alebo len piesňou prichádza nová kapitola, nová podoba či poloha, ktorá nás stále niekam posúva. A to je dobre, lebo zostávať pridlho na jednom mieste tiež nie je dobré. Takže na koniec septembra máme už naplánovaný nový singel,“ doplnil spevák.

Adam Ďurica

Spevák a skladateľ Adam Ďurica na fotografiách

Fotogaléria
Adam Ďurica.
Ja sa k popu hlásim, hovorí Adam Ďurica.
+6Na začiatku bola gitara.
debata chyba
Viac na túto tému: #Adam Ďurica