Kandráčovci postavia na Hodoch Častkovce na nohy celý Obecný park

Hody Častkovce ponúkajú už tradične skvelú zábavu, atrakcie aj sprievodný program pre celú rodinu. V prostredí Obecného parku rozprúdi zábavu východoslovenská skupina Kandráčovci na čele s charizmatickým Ondrejom Kandráčom, ktorý vždy strhne všetkých divákov do tanca.

09.09.2022 16:00
kandráčovci Foto:
Kandráčovci sú pripravený dať publiku všetko.
debata

Na podujatí 17. a 18. septembra v Obecnom parku Častkovce zahrajú Horkýže Slíže, Polemic, Kandráčovci, Desmod a Robo Šimko, Heľenine Oči, Zóna A, Kollárovci, Fuera Fondo a mnohí ďalšie.

Muzikant Ondrej Kandráč. Foto: archív O. K.
kandráč ondrej Muzikant Ondrej Kandráč.

„Živé hranie pre publikum, ktoré vidíte a ktoré spieva spolu s vami je niečo, čo sa nedá zažiť nikde inde. Pri žiadnom live streame, v televíznom prenose ani v ničom inom. Koncerty sú naozaj výnimočné, hlavne po tej dvojročnej pauze. Neberiem to ako samozrejmosť, naozaj si to veľmi užívame. Čo viac si môžeme my muzikanti priať. Teším sa na koncert v Častkovciach a na ľudí, ktorí tam budú. Teším sa na to, že spolu zažijeme opäť niečo elektrizujúce,“ pozýva Ondrej Kandráč.

Populárny Kandráčovci postavia na nohy celý Obecný park hitmi Na kráľovej holi, Načo pôjdem domov aj Sokoly.

„V našom repertoári máme priestor na improvizáciu a to je niečo, čo je pre ľudí milé, príjemné a neobyčajné. Takže nikdy sa nedá vopred povedať, ako sa to skončí. Vždy sa však hranie končí tým, že zo seba vydáme maximum. A fanúšikovia nám to potom oplácajú tým, že spievajú, tlieskajú standingovation, kričia, zabávajú sa a tešia sa zo života. Pretože presne o tom je hudba. A ja rád hovorím, že my muzikanti by sme mali byť poslami dobrých správ a verím, že to tak bude aj v najbližších rokoch,“ teší sa Ondrej Kandráč.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Desmod #Horkýže Slíže #Kandráčovci