Frontman skupiny Ramstein Till Lindemann uvedie v Bratislave sólový koncert

Till Lindemann, líder nemeckej skupiny Rammstein, uvedie v Bratislave sólový koncert. V rámci turné Ich Hasse Kinder Tour 2022 dorazí do bratislavskej Incheba Expo Arény 24. novembra. Ide o prvé sólové vystúpenie Tilla Lindemanna na Slovensku. TASR o tom informovala PR manažérka Nora Krchňáková.

17.09.2022 15:00
Nemecko koronavírus Lindeman test negatívny Foto: ,
Spevák Till Lindemann prichystal pre fanúšikov šou, ale mládeži bude jeho koncert neprístupný.
debata

Tento rok odohral Till koncert v izraelskom Tel Avive, kde predstavil svoju kapelu, ktorá ho na koncertoch sprevádza. Na basu zahrá Acey Slade, na gitarách sa predstavia Jes Paige a Emily Ruvidich a za bicie si sadne Sandy Beaches.

„Do playlistu zaradil songy z albumov Skills in Pills a F & M, na ktorých spolupracoval ešte s Petrom Tägtgrenom. Ich kapela sa rozpadla v roku 2020 a odvtedy vystupuje 59-ročný Lindemann sám,“ uvádzajú organizátori koncertu.

Rammstein Till Lindemann Čítajte viac Till Lindemann, líder kapely Rammstein, vystúpi v Bratislave

Na koncerte zaznejú skladby Praise Abort, Skills In Pills, Ladyboy, Fish On, Fat, Frau & Mann, Steh Auf či Ich Hasse Kinder. Fanúšikovia sa môžu tešiť na množstvo experimentálnych a nekonvenčných hudobných nápadov, pôsobivé videoprojekcie a brutálne pyrotechnické efekty. Nebudú určite chýbať ani spevákove scénky v rôznych prezlečeniach, ktoré sú mládeži do 18 rokov neprístupné. Tento hudobník, básnik a športovec je totiž na pódiu neprehliadnuteľný. Koncert je určený osobám starším ako osemnásť rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rammstein #Till Lindemann