Rytmus bilancuje. Prístup na premiéru videoklipu budú mať tí najrýchlepší

Raper Patrik Vrbovský alias Rytmus vydáva špeciálnu zberateľskú edíciu v digitálnej podobe, ktorá mapuje kľúčové míľniky jeho života a tvorby. Pripravil premiéru videoklipu, ktorý je rozdelený do 10.000 NFT (Non-fungible token/nezastupiteľný token). Ako darček ich dostanú najrýchlejší fanúšikovia. TASR o tom informovala PR manažérka Nora Krchňáková.

13.10.2022 16:00
Rytmus Foto:
Rytmus plánuje aj vydanie špeciálnej edície zberateľských predmetov mapujúcich jeho raperovú kariéru.
debata

Keď si fanúšikovia stiahnu všetky časti, získajú držitelia jednotlivých digitálnych artefaktov prístup na premiéru videoklipu. Rapová legenda Rytmus okrem nového videoklipu plánuje pokračovať aj vo vydaní špeciálnej edície zberateľských predmetov mapujúcich jedinečné momenty raperovej kariéry, VIP zážitky s ním aj unikátne zabezpečenú účasť na nakrúcaniach a štúdiových nahrávaniach.

„Vždy sa snažím mať náskok. Ak chce byť umelec úspešný, musí vedieť správne využívať nové trendy. Mnohé z najväčších mien v rape už vstúpili do virtuálneho sveta NFT. Páči sa mi najmä dôraz na originalitu a jedinečnosť vlastníctva. Okrem toho technológia prináša fanúšikom nový rozmer zážitku. Možno sa tak stanete spoluautorom na mojom ďalšom albume,“ uviedol pre médiá Rytmus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rytmus