Anita Soul sa vracia. Novou skladbou povzbudzuje ženy k sebaúcte

Speváčka Anita Soul sa vracia na hudobnú scénu, so skladbou Lepšie mi je predznamenáva aj prípravu nového albumu, ktorého vydanie je plánované začiatkom budúceho roka.

14.11.2022 11:00
Anita Soul Foto:
Speváčka Anita Soul na archívnom zábere.
debata

„Skladba je o láske, vzťahoch, chcela by som týmto songom povzbudiť ženy, aby si vážili samy seba a svoju hodnotu. Každá sme iná, no každá jedna z nás je výnimočná. A ak nám nejaký chlap nedáva to, čo potrebujeme, to, z čoho sme šťastné, tak proste si treba uvedomiť svoju hodnotu a pustiť ho k vode. A nejde len o mužov, treba si v živote stanoviť hranice a obklopiť sa ľuďmi, ktorí nás robia šťastnými,“ hovorí o námete skladby speváčka.

Videoklip ku skladbe natočili Illuminate Production pod réžiou klipmakera Martina Miku. To, že je Anita doma v žánroch džez, soul a predovšetkým R&B, čo sa týka hudby niet pochýb. No podľa samotného klipu ani herectvo jej nie je cudzie. Klip dotvárajú obrazy z rôznych lokalít, ktoré mu dodávajú ten správny mód, ktorý Anita chcela preniesť cez svoju hudbu.

Lucie Bílá Čítajte viac Kto vyhral Českého slávika?

„Veľmi sa teším na toto obdobie a hlavne to, že opäť tvorím, takže ešte dokonca roka vydám skladby, ktoré budú na mojom albume a to v slovenskom jazyku. Album plánujeme vydať už začiatkom roka,“ dodala Anita.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anita Soul