Till Lindemann presúva turné o rok, do Bratislavy príde v novembri

Líder skupiny Rammstein Till Lindemann opäť presúva svoje turné Ich Hasse Kinder Tour a to presne o rok. V Bratislave vystúpi 24. novembra 2023 v Incheba Expo Aréne.

15.11.2022 12:00
Lindemann 2023 Foto:
Rozlúčkový koncert Eletona Johna a jeho hostí bude vysielať Disney+ naživo 21. novembra o 4. h.
debata

Zakúpené vstupenky na pôvodný koncert zostávajú v platnosti a je možné vrátiť ich do 21. decembra 2022. Koncert v Prahe sa presúva na 22. novembra a v Bratislave na 24. novembra 2023.

„Z dôvodov, ktoré nemôžeme ovplyvniť a s mimoriadne ťažkým srdcom, musíme oznámiť odloženie nášho turné na jeseň 2023. Náš plán prezentovať predstavenia v čo najväčšom počte miest v tomto krátkom časovom období sa bohužiaľ ukázal ako nemožný. A to z dôvodu všetkých preložených turné počas epidémie covidu, ktoré teraz musíme nahrádzať. Preto sme sa rozhodli preložiť naše turné na jeseň 2023, aby sme vám mohli poskytnúť tie najlepšie vystúpenia Tilla Lindemanna. Tešíme sa na vás v roku 2023,“ píše sa vo vyhlásení manažmentu.

Elton John Čítajte viac Elton John sa rozlúči s publikom v Amerike. Koncert odvysiela Disney+

VRocker, hudobník a básnik si na turné nepozýva svojho kolegu z projektu Lindemann, predstaví však skladby z oboch albumov Skills In Pills aj F & M. Fanúšikovia sa môžu tešiť na množstvo experimentálnych a nekonvenčných hudobných nápadov, pôsobivé videoprojekcie a pyrotechnické efekty.

Organizátor podujatia spoločnosť Ticketmedia s.r.o. upozorňuje, že koncert je určený osobám 18+.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Till Lindemann