Anglická kapela Simply Red mieri do Bratislavy

Úspešné anglické zoskupenie Simply Red je na cestách, na turné Blue Eyed Soul - All The Hits Live koncertuje v európskych metropolách. Vystúpenie v Bratislave je naplánované na 3. decembra v NTC Aréne. Kapela ponúkne piesne z najnovšieho albumu aj známe hity. TASR o tom informovala PR manažérka Janka Marczellová.

19.11.2022 12:00
Simply Red Foto: ,
Frontman Simply Red Mick Hucknall.
debata

Anglická formácia Simply Red na čele s červenovlasým spevákom Mickom Hucknallom po dvojročnom čakaní a niekoľkých presunoch termínov koncertu dorazí na Slovensko. Turné Blue Eyed Soul dostalo názov podľa najnovšieho albumu, ktorý vydali v novembri 2019. Koncert Simply Red, ktorá na hudobnej scéne pôsobí už 37 rokov, otvorí špeciálny hosť, je ňou mladá kapela Luke Andrews Band, pochádzajúca zo susedného Rakúska.

Simply Red si s fanúšikmi počas koncertu zaspievajú okrem avizovaných noviniek z albumu Blue Eyed Soul aj hity, ktoré mapujú hviezdnu kariéru kapely. Podľa set listov z predchádzajúcich koncertov, ktoré kapela v rámci turné odohrala, sa návštevníci bratislavského podujatia môžu tešiť zároveň na piesne You've Got It, So Not Over You, Thrill Me, A New Flame, Your Mirror, Come To My Aid či Ain't That a Lot of Love. Rozhodne, aj za pomoci publika, bude NTC Aréna znieť hitmi Stars, Sunrise, Something Got Me Started, aj pesničkou Fairground.

Skvelá kapela, na čele s posledným zakladajúcim členom Mickom Hucknallom, zvykne príležitostne zopár piesní zo zabehnutého set listu mierne obmeniť. Čo sa však nikdy nezmenilo, bol záver podujatí, respektíve poďakovanie kapely verným fanúšikom prostredníctvom prídavkov v podobe piesní Better with you, Money's Too Tight (To Mention) či If You Don't Know Me by Now.

marika gombitova Čítajte viac Marika Gombitová sa už teší na koncert. Otvorí ho skladbou Študentská láska

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Simply Red