Ben Cristovao má duet s DJ Tribbs. Inšpiráciou bol zápasník Jiří Procházka

Mladý umelec s charakteristickými modrými vlasmi, ktorý si hovorí Tribbs, patrí medzi najznámejších poľských dídžejov. Na zozname jeho spoluprác sú aj mená, ako Laidback Luke, Dimitri Vegas alebo Duncan Laurence. Pripísať si môže aj českého speváka a textára Bena Cristovaa, s ktorým vytvoril energický tanečný hit Future Champ. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

26.11.2022 12:00
ben cristovao Foto:
Ben Cristovao počas vystúpenia v novembri 2022.
debata

Napriek tomu, že ide o Benov medzinárodný debut, európska centrála Universal Music Group v Berlíne si ho vybrala ako svoj hlavný focus track na tento týždeň. Skladba týmto dostane značnú medzinárodnú podporu v rámci krajín celej Európy a bude podporovaná na všetkých platformách ako najväčšia priorita.

Ben Cristovao patrí medzi najznámejších českých umelcov. Začiatkom októbra svojou vizuálnou a hudobnou šou druhýkrát vypredal pražskú O2 arénu. So svojím domácim manažmentom Championship Music podpísal zmluvu na svoju zahraničnú tvorbu a 25. novembra vydáva túto prvú ochutnávku. Medzinárodný debut Future Champ je čistou dávkou eufórie a motivačnej nálady, ktorú napísal v Berlíne s nemeckým duom Twins.

„K napísaniu textu ma motivoval jeden zo zápasov Jirka Procházku, ktorý mal pred sebou ešte cestu stať sa šampiónom UFC. Jeho obrovská motivácia a odhodlanosť ma dostala a inšpirovala. Medzičasom sa Jirka naozaj šampiónom stal, je neuveriteľný,“ hovorí Ben o uznávanom zápasníkovi a svojej inšpirácii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Cristovao