Lukáš Adamec má prvú vianočnú skladbu. Takto trávi Vianoce

Lukáš Adamec je ďalším z domácich interpretov, ktorí si do svojho repertoáru pridali vianočnú pesničku. Tá Lukášova dostala názov Domov. V lyrics videu spevák prostredníctvom fotografií dáva nahliadnuť aj do svojho súkromia a približuje, ako zvykne tráviť Vianoce so svojimi najbližšími. TASR informovala PR manažérka Janka Marczellová.

14.12.2022 16:00
Lukáš Adamec Foto:
Spevák Lukáš Adamec.
debata

Vianočná prvotina, ktorú Adamec vydal, vzišla z dielne členov jeho kapely. Hudbu zložil klávesák Rasťo Boroš, o text sa postarala Rasťova polovička Martina Timková, ktorá v Lukášovej kapele hrá na basgitaru.

„Na naspievanie piesne sme oslovili Lukáša nielen preto, že spolupracujeme ako kapela, ale pre nás je jeden z najlepších spevákov a je nám cťou, že túto skladbu naspieval práve on,“ hovorí autor melódie Boroš. Skladba v sebe ukrýva jednoduchý odkaz ľuďom. Aby si vážili svoju rodinu, blízkych, priateľov a aby im venovali svoj čas, pozornosť a lásku, hlavne v dnešnej uponáhľanej a často neosobnej dobe.

„Pesnička má niesť posolstvo o dôležitosti rodiny a priateľstva, či už počas Vianoc alebo iných sviatkov. Je tiež malou spomienkou na časy, keď nám nebolo umožnené, či už pre prácu alebo iné veci prísť domov a neraz to všetci ľutujeme. Taktiež chceme pripomenúť a vyzdvihnúť radosť z návratu a aj preto sme využili detský spev, ktorý má charakterizovať čistú a úprimnú detskú radosť,“ dodáva Boroš.

arctic monkeys Čítajte viac Arctic Monkeys objavili noirové filmy, sláčiky a falzet Alexa Turnera

Novinka Domov je venovaná Vianociam a času strávenému v kruhu milovaných. Ako prežije Lukáš Adamec tie tohtoročné?

„Sviatky pre mňa znamenajú, že uvidím svoju rodinu šťastnú a budeme všetci spolu v krásnej atmosfére Vianoc. Sila tradícií a hodnôt pôsobí magicky a podtrhuje vďaku a radosť, ktorú cítim, že mám tak skvelé deti a manželku, s ktorými strávim tieto krásne sviatky,“ doplnil spevák.

Lukáš Adamec Čítajte viac Spevák Lukáš Adamec: Verím, že prídu lepšie časy

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Lukáš Adamec