Marika Gombitová otvorí dnešný koncert legendárnou Študentskou láskou

Vianočný koncert s názvom Vyznanie uvedie dnes 18. decembra v aréne bratislavského Národného tenisového centra najpopulárnejšia speváčka a skladateľka Marika Gombitová. Koncert, ktorý je podľa mnohých koncertom roka, dostal názov podľa hitu Vyznanie, s ktorým získala speváčka striebornú Bratislavskú lýru v roku 1979 a potom aj celkové víťazstvo v ankete Hit 20. storočia.

18.12.2022 14:00
Marika Gombitova, pr, nepouzivat Foto:
Speváčka Marika Gombitová na archívnej snímke.
debata

Návštevníkov koncertu čaká prierez tvorby legendárnej speváčky a skladateľky a vystúpenia exkluzívnych hostí. Program otvorí skladba Študentská láska, s ktorou v roku 1978 získala Zlatú Bratislavskú lýru. Po nej sa rozkrúti kolotoč známych skladieb a hitov zo všetkých vydaných albumov, skladieb z éry Modusu a megahitov z filmu Neberte nám princeznú.

„Bolo naozaj náročné zostaviť program, pretože všetky moje skladby sú mi veľmi blízke. Pomohli mi želania fanúšikov, ktorí mi stále píšu, ktoré sú ich najobľúbenejšie,“ povedala o výbere skladieb speváčka.

Na koncert Vyznanie Mariky Gombitovej, ktorý bude veľkým audiovizuálnym zážitkom, si s ňou prídu zaspievať hostia Ján Lehotský, David Žbirka, Richard Pachman a Kandráčovci. Takmer dvojhodinový program bude veľkou oslavou slovenskej hudby a silným emotívnym zážitkom, ktorý umocní aj atmosféra zlatého nedeľného večera pred Vianocami.

„Chcela by som fanúšikov prekvapiť a pozvať 18. decembra na koncert v NTC aréne, bude to vianočný koncert s názvom Vyznanie. Veľmi sa teším,“ uviedla pre TASR Gombitová.

meky v animovanom klipe k piesni Naihodou Čítajte viac Meky by mal 70. Zaspieva mu aj Marika Gombitová

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Marika Gombitová