Mária Čírová pripravila pre fanúšikov vianočný online špeciál

Speváčka, klaviristka a skladateľka Mária Čírová si pre fanúšikov pripravila veľké vianočné prekvapenie. Mnohí z nich sa totiž nedostali na jej vypredané Vianočné turné. Preto sa rozhodla priniesť emotívny online koncert priamo do vašich obývačiek.

25.12.2022 08:00
Speváčka Mária Čírová na archívnom zábere. Foto: ,
Speváčka Mária Čírová na archívnom zábere.
debata

Vianočné turné Márie Čírovej v týchto dňoch vrcholí. Jej koncerty sú silným a emotívnym hudobným zážitkom. Nechýbajú na nich obľúbené skladby z oboch Vianočných albumov ako Do noci tichej, Štedrý večer alebo Vianoce krásne sú, tradičné slovenské a svetové koledy v špeciálnych úpravách a samozrejme hity ako Unikát, Búrka, Kto vie, Chýbaš alebo Slobodná. Mnohí ľudia sa však na koncertoch nemohli zúčastniť.

„Moji milovaní fanúšikovia, mnohí z vás mi píšu, že kvôli chorobe alebo veľmi rýchlej vypredanosti, ste na koncerty nemohli prísť. A viacerí ste momentálne v zahraničí. A práve pre vás, ale aj pre všetkých, ktorí chcú nasať do svojich domovov kúsok pohodovej vianočnej atmosféry, vôňu medovníčkov a mojich piesní, je určený tohtoročný Vianočný online špeciál. Som šťastná, že sa to podarilo,“ pozýva Mária Čírová.

Vianočnú atmosféru a rodinné stretnutie pri stromčeku môžete zažiť online v nádhernom prostredí Chalet Bella High Tatras. Nebude chýbať ani spoločnosť slovenských medovníčkárok zo spoločnosti VANT medovníčky. Mária Čírová zahrá aj so svojim manželom Mariánom Kachútom.

Robo Opatovský & Mária Čírová - Vianoce

„Nechajme sa vtiahnuť do čarovného kúzla Vianoc, ktoré sa nám každoročne pripomína v tomto období. Narodením Lásky, ktorá sa chce dotknúť našich sŕdc. Poďte sa spolu so mnou naladiť, poďte si oddýchnuť, poďte sa usmiať, poďte zavrieť oči a cítiť horiace drevo v krbe, poďte si zaspievať tie najkrajšie slovenské vianočné koledy," teší sa Mária Čírová a všetkým priaznivcom želá požehnané a pokojné Vianoce.

Po zakúpení vstupenky obdržíte prístupový kód, ktorý bude platiť na jedno zariadenie. Program bude k dispozícii od 23.12. do 27.12. a môžete si ho pozrieť kedykoľvek počas týchto dní aj viackrát.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #hudba #Vianoce #Mária Čírová