Raper a zápasník Marpo: Jsem prostě takovej. Novú skladbu venoval ženám

Znalci českej hudobnej scény poznajú Marpa ako rapera a zápasníka, ktorý so svojím Trouble Gangom na pódiách zakaždým rozpúta pekelnú šou. Teraz sa ale "drsňák" s dušou romantika predviedol v úplne novom svetle, keď do sveta vypustil nový singel s názvom Jsem prostě takovej.

05.02.2023 14:00
marpo Foto:
Marpo s kapelou TroubleGang na koncerte v roku 2022.
debata

Pieseň popovejšieho rázu, je nežnejšia a oslovuje ňou ženy. Je tak ďalším prekvapením v Marpovej tvorbe. Pred pár týždňami totiž 38-ročný umelec vydal spoločne so spevákom Sebastianom song Nezapomínám, ktorý sa dlhšiu dobu držal v horných priečkach trendov na YouTube. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

„Skúsil som vystúpiť z komfortnej zóny a urobiť raz niečo iné. Veľa mojich songov je plných testosterónu, tak som chcel pre zmenu urobiť niečo pre ženy, nech si môžu zatancovať,“ približuje Marpo svoju najnovšiu pieseň a dodáva: „Nie je to úplne moja klasická poloha, ale vôbec mi to neprekáža. Je to zase niečo nové. Vlastne ma to dosť baví.“ Výslednú podobu singlu majú na svedomí producenti Mantra a Marcus Tran, o mix a master sa netradične postaral Dobrin, dvorný rapový producent Universal Music.

Vizuálne veľmi pôsobivý a štýlový videoklip si vzal na starosť opäť režisér PapaPech, ktorý s Marpom už spolupracoval na rôznych projektoch, vrátane jedného z posledných singlov Zase další pondělí. Minimalistická snímka, ktorá vznikla v rámci fotenia, tak dokonale vystihuje drsne romantické vyznenie piesne.

thumbnail image1 Čítajte viac Album Posledné veci Mira Žbirku je nominovaný v cenách Anděl až v štyroch kategóriách

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marpo