Teenagerský talent Sarah C má novú skladbu a v lete bude nahrávať v Los Angels

Speváčka Sarah C si k trinástym narodeninám darovala novú pieseň. K novinke Harmónia nakrútila pod taktovkou režiséra Michala Nemtudu klip v Nízkych Tatrách. Na Chopku si spolu so štábom užila veľkú zábavu, zimu aj sneh. Sarah však mieri ešte vyššie, nedávno absolvovala iPOP event Los Angeles, kde si ju americký producent vybral na ďalšiu spoluprácu.

04.04.2023 11:00
sarah c Foto:
Speváčka Sarah C si k trinástym narodeninám darovala novú pieseň Harmónia.
debata

Sarah C začínala so spevom v detskej skupine Superdeti, ktorej donorom je moderátorka Barborka Krajčírová. Okrem spevu sa venuje tancu, herectvu aj dabingu. Všestranná Sarah má za sebou úspešný štart roka. Pozvali ju do Los Angeles na iPOP event, kde sa odprezentovala pred producentami a skautami z Hollywoodu. Domov si priniesla medailové ocenenia v kategórií spev, tanec aj herectvo, ale hlavne veľkú skúsenosť a prísľub do budúcnosti. Po hektickom roku si Sarah chcela upokojiť myseľ a preto teraz prichádza s novou piesňou Harmónia. Hudbu zložil Adam Miščík alias Adiss, text napísali spoločne Adam Miščík, Róbert Ondriáš a Sarah C. O mix a master sa postaral Fillipian.

„Túto pesničku milujem, dala som si ju ako darček k mojim 13. narodeninám. Veľmi dobre sa mi spieva a príjemne graduje. Text sme písali spolu s producentom Adissom. Je to pieseň o prírode, o jej sile a harmónii. Vychutnajte a užívajte si čas strávený v prírode, je na nezaplatenie,“ odkazuje fanúšikom Sarah C.

K piesni Harmónia vznikol jedinečný vizuál, ktorý sa nakrúcal v Nízkych Tatrách. Sarah miluje prírodu a preto chcela spraviť klip, ktorý by ukázal krásu Slovenska a našich hôr. Réžiu klipu má na konte obľúbený režisér Michal Nemtuda, ktorý so Sarah nakrútil už šesť videoklipov.

ZAZ spevacka YANN ORHAN Čítajte viac Francúzska speváčka Zaz získala plaketu za päť miliónov predaných albumov

Aktuálne Sarah C pripravuje ďalšie songy a dokončuje svoj prvý album. V lete sa opäť chystá do amerického LA, kde bude nahrávať tri single v angličtine a nakrúcať k nim aj klipy. Počas pobytu v USA si ju všimli viacerí skauti a v Hollywoode si našla aj niekoľko kamošiek. Z Ameriky jej dokonca prichádzajú ponuky na kastingy, ktoré si talentovaná speváčka nenechá ujsť.

Sarah Caroline Ondriáš hrá na klavíri, tancuje latino tance, jazz, folklór aj K-pop. Spev si zdokonaľuje pod dohľadom učiteľa Davida Árvu z Muzikálovej akadémie RDS Art Group. Koncom roka 2022 získala krásne druhé miesto v celoslovenskej detskej speváckej súťaži Hviezdička. Všestranná Sarah profesionálne dabuje pre viaceré dabingové štúdiá na Slovensku a aktuálne dokonca dabuje seriály a rozprávky pre platformu Disney +.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #speváčka #talent