Dlhoročný insider vydá knihu spomienok na život Johna Lennona a Yoko Ono

Elliot Mintz, dlhoročný americký spolupracovník Johna Lennona a Yoko Ono, vydá na budúci rok memoáre, ktoré budú obsahovať zákulisné momenty zo života tohto páru. TASR informáciu prevzala z utorkovej správy agentúry AP.

18.04.2023 16:30
John Lennon a Yoko Ono Foto:
John Lennon a Yoko Ono počas Medzinárodného filmového festivalu v Cannes v roku 1971.
debata (1)

Vydavateľstvá Dutton a Transworld oznámili dohodu s Mintzom, ktorý sa prvýkrát stretol s Lennonom a Ono začiatkom 70. rokov, pričom zostal umelkyni blízky aj po Lennonovej vražde v roku 1980. Avizovaná kniha zatiaľ nemá oficiálny názov.

„Čakal som päťdesiat rokov, aby som sa mohol podeliť o svoje zážitky nadobudnuté s Yoko a Johnom. Je to životná príležitosť. Je mi cťou podeliť sa o svoju odyseu a zahrnúť čitateľa do intímneho portrétu svojich dvoch najdrahších priateľov,“ uviedol 78-ročný Mintz v utorkovom vyhlásení.

Tento rozhlasový a televízny moderátor pracoval v priebehu rokov na rôznych projektoch Lennona a Ono vrátane rozhlasového dokumentárneho seriálu „The Lost Lennon Tapes“, ktorý obsahoval nevydané nahrávky zosnulého hudobníka. Pôsobil aj ako hovorca mnohých celebrít vrátane Boba Dylana.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #hudba #John Lennon #Yoko Ono