Na Pohoda deň_FM vystúpi Zea, raperské duo Pete & Bas aj Dušan Vlk

Aj tento rok festival Pohoda v spolupráci s Rádiom_FM prinesie deň plný pohody, skvelej hudby a festivalovej atmosféry vo vysielaní Rádia_FM, ktoré podporuje domácu hudobnú scénu. Pohoda deň_FM sa bude konať 12. mája v štúdiách Slovenského rozhlasu počas celého dňa. Vstup je voľný. Program Pohoda dňa_FM organizátori zverejnili dnes v Ráne na eFeMku.

24.04.2023 11:30
Pohoda den FM 2022  Ctibor Bachraty    2 Foto:
Pohoda deň_FM sa uskutoční 12. mája.
debata

V predstihu tak budú mať návštevníci možnosť “ochutnať”, čo ich na Pohode tento rok v júli čaká. Pete & Bas z Británie predvedú, ako znie rap v podaní dvoch sedemdesiatnikov. Londýnske duo O. je objavom z festivalu Eurosonic. Slovenskú hudobnú scénu zastúpi popová Zea, drumnbass&popový projekt Meowlau X Val, undergroundový raper Dušan Vlk, indie rockoví Krstní otcovia, DJka TRANSmisia a duo Waterbased, ktoré nedávno vydalo debutový album. Zastúpená bude aj Ukrajina, svoj set odohrá DJ Lazy Jesus so svojím projektom UA TRIBAL.

„Neviem, či niekde na svete vôbec existuje také úprimné prepojenie verejnoprávneho média a festivalu. Je skvelé, že nás stále spája nielen láska k hudbe, ale aj rovnaké hodnoty. Aj tento rok sa ich počas Pohoda dňa_FM budeme snažiť preniesť medzi poslucháčov a tiež medzi všetkých, ktorí nás navštívia v priestoroch Slovenského rozhlasu,“ hovorí o Pohoda dni_FM riaditeľka Rádia_FM Janka Imrichová.

Súčasťou Pohoda Dňa_FM bude aj literatúra a legendárny turnaj v stolnom futbale, v ktorom návštevníci budú môcť vyhrať lístky na Pohodu a oficiálna tlačová konferencia, na ktorej organizátori predstavia ďalšie novinky z festivalu.

„Pohoda Deň_FM je pre nás vždy znamením, že festival sa blíži. Je to náš najdôležitejší mediálny deň, vážime si fantastickú spoluprácu s Rádiom_FM. Máme vyskladaný skvelý program, tešíme sa na stretnutie s priateľmi a priateľkami z rádia a hlavne na návštevníčky a návštevníkov, ktorí vždy v priestoroch Slovenského rozhlasu vytvoria výnimočnú atmosféru,“ povedal o Pohoda Dni_FM Michal Kaščák.

Vstup na podujatie je voľný. Okrem koncertov budú môcť návštevníci vidieť naživo aj vysielanie Rádia_FM. Koncertné štúdiá majú limitovanú kapacitu, odporúčame preto prísť čo najskôr.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rádio FM #Pohoda deň