Slovenskú speváčku Karin Ann ocenili v Hollywoode. Zaujala jej temná popová balada

Slovenskú speváčku Karin Ann ocenili v Hollywoode. Jej videoklip k aktuálnemu singlu if i fall for you uspel v súťaži Los Angeles Film Awards.

10.05.2023 09:22
karin ann Foto:
Karin Ann počas koncerte v roku 2022.
debata (1)

Videoklip slovenskej umelkyne zvíťazil v kategórii best music video v konkurencii klipov z celého sveta. TASR o tom informovala PR manažérka Adriana Nievelt.

1R2A0438 Čítajte viac Tina predstavila novú skladbu Iné

Ocenený videoklip vznikal začiatkom tohto roka v americkom Los Angeles. Karin Ann zverila réžiu do rúk tamojšej kreatívnej dvojice TUSK, ktorú tvoria Olivia Mitchellová a Kerry Furrhová. Tvorivý tím zo zámoria zvolil pri nakrúcaní klipu analógovú technológiu klasických filmov, čo sa odráža v atmosfére klipu. „Po boku Karin Ann si zahral Daniel Ferrell (Ant-Man a Wasp: Quantumania, Thor: Láska a hrom) a vo vedľajších úlohách sa predstavili Soyana Pigniatová a Issabella Barrazaová,“ priblížila Nievelt.

Karin Ann - if i fall for you

Temná popová balada podľa nej osloví každého, kto si v živote prial nahliadnuť za horizont prvých opojných dní v novej partnerskej známosti. „Skladba je o životných obdobiach, keď niekoho spoznáte a začnete k nemu niečo cítiť. Je o počiatočných fázach, keď o novom partnerovi ešte veľa neviete, ale romantizujete si ho a predstavujete si, čo všetko by ste spolu mohli zažiť a ako by vyzeral váš vzťah,“ vysvetľuje Karin Ann.

Speváčka Karin Ann Čítajte viac Speváčka Karin Ann posiela jasný odkaz hejterom, pozrite si ho

Tiene nad novým vzťahom, ktoré reflektuje i nálada pesničky, predstavujú strachy prichádzajúce ruka v ruke takmer s každou novou láskou. „Napríklad pre to, lebo ste v minulosti zažili sklamanie, zľaknete sa každého negatívneho signálu a bojíte sa znovu sa zamilovať, pretože nechcete tým všetkým prechádzať znova,“ uzatvára speváčka.

Skladbu if i fall for you napísala spoločne s držiteľom ceny Grammy, švédskym producentom a skladateľom Martinom Terefe, ktorý produkoval oceňované albumy Jasona Mraza, Jamesa Morrisona či KT Tunstall.

gigi ann EP 05 COVER Čítajte viac Slovenská speváčka Gigi Ann zožala úspech vo svetovej súťaži, vydáva debutové EP s vlastnými pesničkami

Los Angeles Film Awards je medzinárodný filmový festival, ktorý prostredníctvom pravidelných ocenení v rôznorodých kategóriách dáva priestor filmovým tvorcom z celého sveta. Filmové snímky oceňuje na mesačnej báze a najlepšie projekty hodnotí na záverečnom celoročnom finále. Projekt sa za osem ročníkov etabloval ako pozitívne hodnotený inkubátor filmových talentov priamo v Hollywoode.

Karin Ann - babyboy
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Karin Ann