Skupina King Shaolin prichádza s videoklipom k novinke Change

Skladba Change predstavuje druhý singel kapely King Shaolin z aktuálneho EP Emotions a teraz dostáva svoj vizuál, v ktorom si po dlhšom čase zahrali aj všetci členovia kapely. Navyše, King Shaolin sa predstavia aj na Lovestream Festivale so speváčkou Celeste Buckingham. TASR informoval manažér Michal Neffe.

11.05.2023 11:00
king schaolin Foto:
Záber z videoklipu skupiny King Schaolin k ich singlu Change.
debata

Skladba vznikla v období, keď spevákov obľúbený interpret John Mayer vydal svoj najnovší album Sob Rock a hneď ho oslovili riffy a melódie, ktoré Mayer hrá veľmi citlivo na svojej gitare.

„Chcel som vložiť podobný motív do vlastnej skladby, a preto je rovnako nosná melódia piesne hraná na gitare. Pri naspievaní som sa snažil o citeľnú dynamiku, keď sú slohy zaspievané veľmi jemne a od polovice skladby do toho dávam už naozaj všetko, keďže King Shaolin je stále rocková kapela,“ hovorí spevák Domi Stoff.

Spevákov pocit, že tieto tendencie začína mať stále viac a viac ľudí bez rozdielu na pohlavie, mu vnuklo myšlienku, že je čas na to, aby sme sa všetci začali viac starať o svoje duchovné zdravie, ktoré je pretkané celou skladbou Change. Vizuál sa nesie v duchu posolstva piesne v dvoch líniách. Natáčanie videoklipu striedajú bratislavské scenérie mesta, ktoré boli náhodne vybrané v danom momente a z ateliéru.

karin ann Čítajte viac Slovenskú speváčku Karin Ann ocenili v Hollywoode. Zaujala jej temná popová balada

„Našou ideou bola autentickosť našich reakcií, hravosť a spontánnosť. Chceli sme zachytiť chémiu, ktorú máme medzi sebou a bolo to najlepšie natáčanie klipu, aké som kedy zažil,“ dodáva Domi Stoff.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #Lovestream