Ulrike Bliefert: Zradný anjel

Leonia trávi prázdniny spoločne s rodičmi, kamarátkou Maike a mladším bratom. O najmladšieho člena rodiny sa má počas dovolenky postarať miestne dievča Sonja, ktorej Maike od začiatku nedôveruje. Leonia to nechápe a považuje jej správanie za prehnané. Sonja však niečo tají. Aká je jej minulosť? Čo je vôbec zač to dievča s tvárou anjela? Ak Leonia neodhalí desivú pravdu včas, budú všetci vo veľkom nebezpečenstve.

19.05.2013 07:00
debata
Ulrike Bliefert: Zradný anjel Foto: Fragment
Ulrike Bliefert Zradný anjel Ulrike Bliefert: Zradný anjel

Edícia psychologických trilerov pre mládež pochádza z Nemecka, kde si našla širokú základňu fanúšikov. V rámci edície bolo vydaných 27 trilerov a v súčasnosti sa rozrastá o ďalšie podedície: minitrilery, ktoré vychádzajú v malom formáte do kabelky, a X-trilery pre starších čitateľov, ktorí s edíciou postupne dospievajú.

Niektoré z autoriek v rámci série vydali viac titulov. Aj v slovenskom preklade vyjde v auguste už druhý príbeh od autorky Manuely Martini Výkrik do tmy. Na jeseň sa čitatelia mohli zoznámiť s príbehom mladej študentky Lyry v knihe Mrazivé leto. História jej rodiny je zahalená tajomstvom, ktoré malo zostať navždy skryté.

debata chyba