Jozef Karika - Na smrť II. A bez milosti!

Vychádza mrazivý príbeh o zrade, pomste a vykúpení Na smrť II s podtitulom Bez milosti. Netrpezlivo očakávané pokračovanie historického trileru od Jozefa Kariku, autora bestsellerovej série V tieni mafie.

02.10.2013 06:00
debata

Aj tentoraz čaká čitateľov lahôdka, pri ktorej naskakujú zimomriavky a napätie sa dá krájať.

Pozrite si TRAILER na historický triler Na smrť II.

V detstve to boli najlepší kamaráti, no ich životy sa uberali rôznymi smermi. Z jedného sa stal mafiánsky gangster v Amerike. Z druhého nacistický esesák v Nemecku. Viktor a Karol.

zväčšiť Jozef Karika - Na smrť II Foto: Ikar
Jozef Karika - Na smrť II Jozef Karika - Na smrť II

Dvaja bývalí kamaráti sa teraz nečakane stretnú uprostred hrôz nemeckého koncentračného tábora, stoja však na opačných stranách. Kým bývalý židovský gangster Viktor sa zúfalo snaží zachrániť svojich blížnych, fanatický esesák Karl zodpovedá za ich vyhladenie.

Kto prežije a kto kráča na istú smrť?

Novinka Na smrť II sľubuje opäť maximálne vystupňované napätie, šokujúce scény, ktoré zapôsobia na každého čitateľa…ale nechýbajú ani krehké city, či vykúpenie. Prvá kniha si získala tisíce fanúšikov po celom Slovensku a konečne sa dočkali dvojky.

Karika píše bez suchopárnej faktografie, neubíja čitateľa zdĺhavými opismi, ale ide priamo k veci – ako sa skončí vzájomný stret bývalých priateľov, ktorí sa ocitli na „opačných stranách“ života? Bude to nemilosrdné a drsné!

Externé odkazy
debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #Ikar #Jozef Karika #Na smrť