Mark Sisson: Praveký plán

Preprogramujte svoje gény tak, aby ste sa zbavili chorôb, schudli bez námahy, získali pevné zdravie a nevyčerpateľnú energiu.

09.11.2013 05:00
debata

Zabudnite na všetko, čo viete o strave, cvičení a zdraví! Je načase vrátiť sa k praveku… Nové aktualizované vydanie bestselleru, ktorý sa na portáli Amazon.com držal viac ako 3 roky v prvej desiatke najlepších kníh o zdraví a výžive. Už viac nemusíte cvičiť až do vyčerpania alebo sa trápiť prísnymi obmedzeniami, ktoré sú spoločnou črtou populárnych programov na chudnutie.

Mark Sisson
Praveký plán Foto: Eastone Books
mark-sisson praveky-plan Mark Sisson Praveký plán

Praveký plán je spôsob života, ktorý je dosiahnuteľný pre všetkých, nielen pre boháčov či fitnes fanatikov, a čo je najlepšie – FUNGUJE DLHODOBO! Dovolí vám normálne žiť, pozornejšie načúvať intuícii vlastného tela, ktorá vie viac než akýkoľvek vonkajší zdroj o tom, ako si prinavrátiť zdravie, vitalitu a prirodzenú štíhlosť. Je čas, aby ste žili život naplno a pokračovali v tradícii, ktorej sa ľudia držali desaťtisíce rokov. Užite si zábavu a vydajte sa do praveku! Osvojte si Praveký plán – desať jednoduchých a logických zásad stravovania, cvičenia a životného štýlu, ktoré vám umožnia získať nové telo, kondíciu, zdravie a celkový lepší životný pocit.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #pravek #paleo