Dušan Taragel: Polrok bez sexu

Každý človek prejde počas svojho života fázou, kedy sa na prvé miesto jeho záujmu dostane sex. Tvrdí sa, že väčšiu iniciatívu v tejto oblasti prejavujú muži. Je to však len mýtus – najnovšie vedecké výskumy spoľahlivo dokazujú, že ženy myslia na sex častejšie a intenzívnejšie ako muži a sex má aj väčší vplyv na ich vnútorný život a pocit šťastia.

14.12.2013 14:00
anotka SEX Foto:
Dušan Taragel: Polrok bez sexu
debata

Kniha Polrok bez sexu je vtipným a zároveň veľmi otvoreným pohľadom do sveta žien a mužov, pre ktorých sa sex stal v istej chvíli zmyslom ich života.

Kniha obsahuje šesť poviedok zo života dnešných žien a mužov. Sú vtipné, ironické a veľmi otvorené, zamerané na čitateľov (a najmä čitateľky) vo veku 25 až 45 rokov, pre ktorých sex nie je tabu a pikantné scény ich skôr pobavia ako pohoršia. Záber poviedok je široký: od príbehu mladej, prudérnej študentky, ktorá odrazu zistí, že sex je veľmi dôležitý (Dospievanie), cez otvorenú spoveď úspešnej moderátorky, ktorá hovorí o svojom sexuálnom živote (Ako znela tá otázka?), cez príbeh dvoch priateliek, ktorých vzťah sa rozpadne vďaka sexu s ich partnermi (Najlepšie kamarátky), až po škandálny prípad zamestnankýň jednej firmy, ktoré zatúžia po novom kolegovi (Firemná aféra) či príbeh mladej manažérky, ktorej začne chýbať pravidelný sex (Polrok bez sexu).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dušan Taragel #Polrok bez sexu #Dixit