Samantha Youngová - Dublin Street. Diabolská dohoda

„Naozaj sexi kniha, ktorej hrdinku si zamilujete. A najmä jej cestu k sebe samej a k tomu, aby bola silnejšia.“ napísal USA Today o novinke Dublin Street. Príbeh o Jocelyn Butlerovej, ktorá sa roky skrývala pred vlastnou minulosťou. Teraz však nastal čas odhaliť pred svetom trpké tajomstvá.

16.12.2013 07:00
debata

Joss, ako ju všetci familiárne volajú, sa rozhodne ujsť pred spomienkami na tragické udalosti a presťahuje sa zo Spojených štátov do Škótska. Tvrdohlavo sa vyhýba blízkym vzťahom a preto nikto netuší, aký veľký žiaľ v sebe dusí. A ako musí dennodenne bojovať so svojimi démonmi.

Samotársky život jej dokonale vyhovuje – kým sa nenasťahuje do nového bytu na Dublin Street a nespozná Bradena. Ten otrasie jej zdanlivo nedobytným svetom.

zväčšiť Samantha Youngová - Dublin Street Foto: Ikar
Samantha Youngová - Dublin Street Samantha Youngová - Dublin Street

Braden totiž vždy dostane, čo chce. Je úspešný, bohatý, neskutočne príťažlivý – a odhodlaný dostať Joss do postele. Keď zistí, že ju predstava vzťahu desí, navrhne jej, aby uzavreli dohodu, ktorá uspokojí ich spaľujúcu sexuálnu príťažlivosť.

No tvrdohlavému Škótovi ich posteľné hry nestačia a Joss spanikári. Predstava, že niekto prenikne do útrob jej duše, je neprípustná.

Samantha Youngová je mladá škótska spisovateľka. V roku 2009 promovala na Edinburskej univerzite, kde študovala dejiny staroveku a stredoveku a dodnes miluje všetko starožitné. Vo februári 2011 si začala sama vydávať svoje romány pre mládež a tie sa stali v internetovom obchode Amazon bestsellermi. Je autorkou štyroch ság – desiatich románov a jednej novely. Dublin Street predstavuje jej debut v románovej tvorbe pre dospelých.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bestseller #knižná novinka #Samantha Youngová - Dublin Street