Jennifer Probstová - Manželská pasca. Vzťah bez lásky. Má vôbec zmysel?

„A boli šťastní, až kým nepomreli.“ Veríte na také niečo? Na chlapov, ktorí pri vás stoja v dobrom aj v zlom dlhé roky a desaťročia, ktorí sú fantastickými otcami a skvelými spoločníkmi?

11.02.2014 07:00
debata
Jennifer Probstová - Manželská pasca Foto: Ikar
Jennifer Probstová - Manželská pasca Jennifer Probstová - Manželská pasca

Možno ste už videli a čítali plno podobných romantických príbehov, no máme pre vás tip, ktorý tak trochu vybočuje. Oddychovku, ktorá má svoje kúzlo a chytí vás za dušu. Pobaví v tej správnej chvíli, keď niečo také potrebujete…

Jennifer Probstová píše mimoriadne sviežim štýlom, pridá plno vášne, okorení to vtipom a prinúti vás zrelaxovať. Jej novinka Manželská pasca rozpráva o tom, ako príťažlivý a zatiaľ nezadaný milionár Michael Conte chce splniť sľub, ktorý dal otcovi na smrteľnej posteli: nájsť si nevestu. Poslušnú žienku domácu, ktorá zapadne do jeho tradičnej rodiny žijúcej v Taliansku. Musí to urobiť rýchlo, pretože podľa tradície sa má oženiť najprv najstarší brat, hlava a ochranca rodiny, a až potom prídu na rad mladšie sestry. Jedna z nich, Venezia, sa už nevie dočkať.

Michael jej chce vyhovieť, sám však netúži viazať sa, preto formálne požiada o ruku temperamentnú, voľnomyšlienkarskú Američanku Maggie Ryanovú. Módna fotografka Maggie nemá s mužmi dobré skúsenosti, ale napokon súhlasí. Dohodnú sa, že ak ona bude počas fotografovania v Miláne hrať novopečenú manželku, Michael prestane pliesť hlavu jej najlepšej kamarátke Alexe, aby neohrozoval jej šťastné manželstvo.

Lenže osud sa s nimi nečakane zahrá a už krátky pobyt v Taliansku spôsobí, že medzi Michaelom a Maggie sa prudko rozhorí plameň vášne. Stane sa napokon ich manželstvo tou najvábivejšou pascou? A má vôbec zmysel vzťah bez lásky?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bestseller #knižná novinka #Jennifer Probstová - Manželská pasca