Ellen Notbohm: Desať vecí, ktoré by každé dieťa s autizmom chcelo, aby ste vedeli

Jedna z najpopulárnejších kníh komunity spojenej s autizmom prichádza vo vylepšenej a zdokonalenej podobe! Nadčasová publikácia Ellen Notbohm prekypuje pochopením, súcitom a sviežim humorom.

28.03.2014 09:00
debata
Ellen Notbohm:
Desať vecí, ktoré by každé dieťa... Foto: Európa
Ellen Notbohm Desať vecí, ktoré by každé dieťa s autizmom chcelo, aby ste vedeli Ellen Notbohm: Desať vecí, ktoré by každé dieťa s autizmom chcelo, aby ste vedeli

Opisuje desať charakteristík, ktoré pomáhajú objasniť – nie definovať – deti s autizmom. Toto rozšírené a aktualizované vydanie prináša širšie zamyslenie a obsiahlejšiu diskusiu týkajúcu sa komunikácie, sociálnej spôsobilosti a kľúčovej úlohy, ktorú pri vedení dieťaťa s autizmom k zmysluplnému, sebestačnému a produktívnemu životu zohráva postoj dospelého.

V úplne novej časti skúma desať ďalších základných „vecí“, nútiacich k zamysleniu, spájajúcich sa s mladými ľuďmi počas ich prechodu do dospelosti a zasvätený dodatok ponúka vyše 70 otázok, vhodných na skupinovú diskusiu alebo sebareflexiu. Desať vecí, nestarnúci bestseller pojednávajúci o autizme, umožňuje čitateľovi hlbšie pochopiť potreby i potenciál každého dieťaťa s autizmom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #autizmus #nové vydanie