Samantha Youngová - London Road. Je čas dopriať si kúsok šťastia

Johanna nikdy nemyslela na seba. Pracuje v bare a snaží sa, aby sa jej nikto nedostal pod kožu. Pomery v jej rodine totiž nie sú ideálne, okolie ju vníma ako vypočítavú mrchu, hoci nikto nepátra po tom, prečo tak vyzerá a čo je za tým.

10.04.2014 07:00
debata
zväčšiť Samantha Youngová - London Road Foto: Ikar
Samantha Youngová - London Road Samantha Youngová - London Road

Pravdou je, že ju prenasledujú zážitky z minulosti a tie ju neraz privádzajú do situácií, ktoré nevyznejú práve najlepšie. No teraz nastal čas dopriať si aspoň kúsok šťastia!

Knižná novinka London Road sa číta sama – je napísaná sviežo, nechýba romantika, humor, trošku erotiky, ale predovšetkým je to príbeh, ktorý vás vtiahne. Hlavnú hrdinku Jo si určite obľúbite – málokto prežil také peklo a dokázal tu byť aj napriek tomu pre iných.

Johannu vníma okolie naozaj ako vypočítavú zlatokopku, ktorá sa ochotne vrhá do postele majetným chlapom a necháva sa vydržiavať. Vlastná matka ju považuje za neschopnú a žalostné je, že Jo, ako ju kamaráti oslovujú, postupne podľahne predsudkom a uverí im. Skrátka, nestojí za nič. Až kým nestretne jeho…

Cameron je sexi neviazaný barman a kolega. Zjavne si však Jo zaškatuľkoval presne ako ostatní – ako vypočítavú mrchu, a keď sa prisťahuje na London Road do bytu o poschodie nižšie, vyzerá to na poriadnu katastrofu.

Ako sa jej teraz podarí ututlať zahanbujúcu pravdu o matke a potlačiť hriešne myšlienky na drzého, no atraktívneho Cama?

Veď je zadaná!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Samantha Youngová #London Road