Sally Greenová - Half Bad. Polozlý

Nové Hry o život či nasledovník série Twilight. Aj takto nazývajú novú sériu, z ktorej prvý diel Half Bad - Polozlý vyjde o pár dní. Nadprirodzený fantasy triler o 15-ročnom Nathanovi, ktorého ostatní čarodejníci väznia a mučia. Preto musí zo svojho žalára utiecť a nájsť svojho otca, najsilnejšieho a najkrutejšieho z čiernych čarodejníkov.

15.04.2014 07:00
debata

Zvládne svoju neľahkú úlohu?!

V žilách Nathanovi koluje dvojaká krv. Je splodený zo zakázanej lásky medzi bielou čarodejnicou a najkrutejším a najmocnejším čiernym čarodejníkom. Preto uniká pred celým svetom.

Pozrite si TRAILER k novinke Half Bad-Polozlý:

No radšej mal zomrieť pri narodení, ako si to želala rada Bielych čarodejníc. Nechceného polovičiaka totiž čaká krutý osud.

zväčšiť Sally Greenová - Half Bad. Polozlý Foto: YOLI
Sally Greenová - Half Bad, Polozlý Sally Greenová - Half Bad. Polozlý

Pre večný boj medzi bielymi a čiernymi čarodejnicami bude žiť ako štvaná zver až do svojich sedemnástych narodenín. Vtedy sa rozhodne, na ktorú stranu skutočne patrí.

Ale pod jednou podmienkou. Musí prijať tri dary a napiť sa krvi svojho predka, inak ho čaká smrť. Nathanova matka si však po jeho narodení siahla na život a o otcovi už dlhé roky nik nepočul. Nezostáva mu nič iné, len sa pokúsiť o nemožné – nájsť najobávanejšieho čierneho čarodejníka na svete. Svojho otca. Ale ako, keď nemôže nikomu veriť. Ani svojej láske!

Half Bad-Polozlý vychádza ako prvá kniha novej vydavateľskej značky YOLI – čítanie pre mladých. YOLI ponúkne svetové hity, jedinečné knihy zo sveta fantasy, dystopie, ale aj romance. Súčasťou značky bude nielen nový web www.yoli.sk, ale aj mobilná aplikácia, záložky a ďalšie vychytávky pre mladých.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #Sally Greenová #Half Bad #YOLI