Ivana Lacková: Horúco, miláčik alebo Goronce, moj druogi

Názov knihy Horúco, miláčik čitateľovi naznačuje, že hlavnej hrdinke pripraví život horúce chvíľky. Aké tajomstvá svojich najbližších odhalí? Ako sa rozhodne vysporiadať s odhalenou pravdou? A čo s tým všetkým majú Gorali?

21.06.2014 05:00
debata
Ivana Lacková: Horúco, miláčik alebo Goronce,... Foto: Ikar
Ivana Lacková: Horúco, miláčik alebo Goronce, moj druogi Ivana Lacková: Horúco, miláčik alebo Goronce, moj druogi

Zdanlivo šedá myška dokáže pripraviť krušné chvíle tým, ktorí ich nečakajú. Všetko môže byť „goronce“. Príbeh Ivany Lackovej je aj o tom, že svoj život dokážeme zmeniť kedykoľvek, v akomkoľvek veku, len treba veľmi chcieť.

Samotná autorka o svojej najnovšej knihe hovorí: „Každý máme nejaké tajomstvo. Niekto aj temné, o ktorom sa nesmú dozvedieť ani tí najbližší, presnejšie – práve oni. Knihovníčka Klára žila spokojným rodinným životom, obklopená pozornosťou milujúceho manžela. Škrelo ju iba to, že ich dospelý syn sa domovu tvrdošijne vyhýba. Pravda, ktorá takmer vždy vypláva na povrch, bolí a Klárin bezpečný svet je odrazu preč. Napriek tomu s prekvapením zistí, že človeka posúva aj bolesť a sklamanie môže prebudiť bájneho Fénixa… “ Ivana Lacková novelami Zametanie vody (2011) a Vínne mušky (2012) posunula hranice tvorby pre ženy. Autorka prekvapuje neošúchanými témami, a hoci často obnažuje nepekné vlastnosti človeka, nikoho neodsudzuje. Profesionálne pracuje s číslami v zaujímavom odvetí – letectve. Je matkou dvoch tínedžerov, rada relaxuje v prírode, cvičí jogu a počúva metalovú hudbu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #Ivana Lacková #Gorali