Anne Jonesová - Uzdravte si dušu. O ochrane pred negatívnymi emóciami druhých

Známa liečiteľka Anne Jonesová si už získala aj slovenských čitateľov knihou Liečenie negatívnych energií. Teraz jej vyšla novinka Uzdravte si dušu, ktorá slúži ako duchovný sprievodca. Otvára cestu k vyzdraveniu tela i duše a prostredníctvom základných cvičení, pokynov a jedinečných liečebných symbolov vám ukáže tú správnu cestu.

15.12.2014 07:00
debata

Stalo sa vám niekedy, že po návšteve priateľa, ktorý prežíval ťažké obdobie, ste prišli domov úplne vyšťavení? Bolo to preto, lebo vás doslova obral o energiu. Keď je človek v depresii, má veľmi nízke energetické hladiny, pretože sú v negatívnom citovom a mentálnom stave. Podvedome vedia, že si potrebujú energiu doplniť, a preto keď k nim príde priateľ, okamžite sa naňho napoja a vysajú z neho čo najviac energie.

Anne Jonesová - Uzdravte si dušu Foto: Ikar
Anne Jonesová - Uzdravte si dušu Anne Jonesová - Uzdravte si dušu

V novinke Uzdravte si dušu nájdete aj cvičenie – ochranu pred negatívnymi emóciami druhých. Samozrejme, sme radi, keď priateľovi v núdzi môžeme pomôcť, a občas mu môžeme venovať trochu zo svojej energie. Keď sa to však deje pravidelne, energetické zdroje sa môžu vyčerpať a nakoniec môžete sami ochorieť. Možno pracujete s niekým, kto je ustavične deprimovaný, na všetko sa sťažuje, všade hľadá nedostatky. Klebety medzi zamestnancami predstavujú všeobecne rozšírený negatívny spôsob, ako si krátiť čas – napokon, je oveľa zábavnejšie nachádzať na druhých chyby než prednosti. Či si to ľudia uvedomujú alebo nie, hádkami a ohováraním na pracovisku sa navzájom oberajú o energiu.

Ľuďom, ktorí vás oberajú o energiu, sa treba vyhýbať. To je najlepší spôsob ochrany. Ak to nie je možné, Anne Jonesová ponúka jednoduché cvičenie, ktoré vás ochráni pred emóciami a postojmi druhých ľudí.

CVIČENIE – OCHRANA PRED EMÓCIAMI DRUHÝCH

  • Nájdite si tiché miesto a zatvorte oči.
  • Predstavte si pred sebou veľké vajce s dvermi.
  • Vojdite doň cez dvere, zatvorte ich za sebou.
  • Všimnite si, aké má hrubé steny, nemôže za ne zvonka preniknúť nič, absolútne nič – okrem lásky.
  • Uvedomte si, že všetky emócie, myšlienky a postoje ostatného sveta sa od nich odrazia akoby boli z gumy, a nikdy vás nezasiahnu.

Liečiteľka Anne Jonesová je v knihe Uzdravte si dušu veľmi konkrétna a ponúka mnohé cvičenia a tipy, ako sa dostať do pohody.

Vďaka jej lekciám pochopíte a zmeníte svoje postoje, citové stereotypy, zdravie i kariéru.

  • Silou mysle sa zbavíte chaosu a bolesti
  • Oslobodíte sa od zničujúcich vzťahov a citovej záťaže
  • Naučíte sa pracovať s jemnou energiou, ktorá prúdi cez čakry, auru a meridiány
  • Vybudujete si sebadôveru
  • Meditáciou sa dokážete zbaviť stresu
  • Prídete na to, ako rozvinúť lásku a pomocou nej dosiahnuť skutočné šťastie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #Ikar #Anne Jonesová #Uzdravte si dušu