Samantha Youngová - India Place. Prvá láska si zaslúži druhú šancu

Niektoré činy sa neodpúšťajú. Predovšetkým v láske. Ak ste aj vy podľahli sérii Samanthy Youngovej, ktorá sa začala knihou Dublin street, teraz si musíte prečítať príbeh Hannah a Marca - India Place.

19.01.2015 07:00
debata

Hannah videla Marca naposledy pred piatimi rokmi. Bol jediný muž, ktorého milovala, a jediný, s ktorým strávila noc. Po tej jedinej vášnivej noci Marco bez slova zmizol a opustil Škótsko aj Hannah. Tá musela znášala následky ich zblíženia sama, neschopná nadviazať nový vzťah.

„Je to naozaj sexi kniha.
Zamilujete si, ako hlavná hrdinka nájde sama seba a stane sa silnejšou.“
USA Today

Samantha Youngová - India Place Foto: Ikar
Samantha Youngová - India Place Samantha Youngová - India Place

Náhoda dvojicu opäť spojí a Marco zo všetkých síl bojuje o šancu na vysvetlenie svojho konania v osudnú noc. Je odhodlaný urobiť všetko pre to, aby lásku opäť získal, a tak prenasleduje Hannah na každom kroku a prosí o odpustenie.

Práve vtedy, keď si Marco myslí, že spoločná budúcnosť je na dosah ruky, nečakané odhalenie vynesie na svetlo sveta Hannahinu bolesť, ktorú pred ním starostlivo tajila. Trpké spomienky môžu dvojicu rozdeliť skôr, ako vôbec využijú šancu na nový začiatok.

India place… a vlastne celá séria od Samanthy Youngovej je skvelé čítanie. Romantika, pri ktorej sa budete smiať, plakať a omdlievať od radosti – napísali v Smexy Books Romance Reviews. Vtipné dialógy, prekvapivo vášnivé erotické scény a citlivý príbeh.

„Táto kniha má všetko. Nechýba jej romantika, hrejivý pocit, rodina, priateľstvo, zlomené srdce, túžba, nádej a tiež koniec, ktorý vás absolútne uspokojí.“
Bookish Temptations

Prečítajte si úryvok z novinky INDIA PLACE:
„Už nie som ten chalan, Hannah. Iba ti chcem všetko vysvetliť. A ospravedlniť sa­.“

V kútiku duše som zúfalo túžila vzdať sa, ako by som to urobila kedysi, dychtivá po jeho rešpekte a náklonnosti. Ale tie časy sú nenávratne preč. Vďaka nemu. Oprela som sa o stôl a prekrížila si ruky na prsiach. „Je ti to ľúto?“

V očiach sa mu mihli výčitky svedomia. „Samozrejme.“

„A skutočne ti na mne kedysi záležalo?“

Do očí mu vstúpilo niečo zvláštne, akási naliehavosť. „Áno,“ zvolal.

„Dobre. Ak hovoríš pravdu, dokáž to tým, že sa teraz otočíš a vyjdeš z tých dverí.“

Naliehavosť nahradila nevôľa. „Hannah…“

„Dokáž to,“ trvala som neľútostne na svojom.

Marco sa na mňa dlho díval, zatínal zuby presne tak, ako vždy, keď sa trápil. Na moje prekvapenie, úľavu, no aj sklamanie mi rýchlo kývol a otočil sa. Pozorovala som, ako odchádza. Hrdlo som mala vysušené od smädu i žiaľu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #Ikar #Samantha Youngová #India Place