Christina Lauren - Rozkošný zvrhlík. Erotický príbeh, aký sa môže stať aj vám

Ideálny muž na jednu noc by mal spĺňať aspoň základné kritériá – mal by byť hriešne príťažlivý, úžasný v posteli a ráno zmiznúť z povrchu zemského. Čo vy na to?

28.05.2015 07:00
debata

Pikantné a šteklivé. Tak hodnotia médiá novinku Christiny Laurenovej Rozkošný zvrhlík, ktorá získala ocenenie Kniha roka a stala sa víťazom Seal RT Excellence Award.

Christina Lauren - Rozkošný zvrhlík Foto: Ikar
Christina Lauren - Rozkošný zvrhlík Christina Lauren - Rozkošný zvrhlík

Mia Hollandová si vyrazí s kamarátkami na divoký víkend do Las Vegas osláviť promóciu. Alkohol tečie potokom, radosť z ukončenia školy striedajú obavy z budúcnosti, vopred nalinajkovanej rodičmi.

V bare narazí na sexi Francúza Ansela a bujará noc s ním Mii aspoň na chvíľku odpúta myseľ od problémov a zamestná ju spomienkami na ich nemravné výčiny.

Po návrate domov Mia urobí najbláznivejšie rozhodnutie života a odletí s rozkošným zvrhlíkom na leto do Francúzska užiť si posledné týždne skutočnej slobody. Keď sa za pretvárkou a zábavou objavia prvé city, neviazanému dobrodružstvu sa do cesty postaví realita a Mia sa musí rozhodnúť.

Vráti sa do starého života?

Alebo sa naplno vrhne do toho nového, odohrávajúceho sa na druhom konci sveta?

„Christina Lauren dokazuje, že vie vynikajúco písať spaľujúce a vtipné ľúbostné príbehy,“ chváli autorku Rock Stars of Romance. Rozkošný zvrhlík je zábavný, sexi a podmanivý moderný príbeh, aký by ste si chceli prečítať na pláži pod horúcim slnkom. Je to jeden z tých vzácnych erotických príbehov, pri ktorých máte pocit, že sa naozaj môžu stať vám…alebo vašej najlepšej kamoške.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #Ikar #Christina Lauren #Rozkošný zvrhlík