Lauren Kateová - Vodopád. Láska dvoch mladých rozpútala peklo

Rómeo a Júlia. Edward a Bella. A teraz... Eureka a Ander! Nebuďte však prekvapení, ak sa ich príbeh neskončí tak, ako všetci tipujeme. Kniha Vodopád je skvelým pokračovaním rovnako úspešného bestsellera Slza.

22.06.2015 07:00
debata

„Ty ma nemiluješ?“
Vedela, že to chcel povedať. Chytila ho za ruku.„Keby si nebol slnko a ja by som nebola čierna diera, tak áno.“

Lauren Kateová - Vodopád Foto: YOLI
Lauren Kateová - Vodopád Lauren Kateová - Vodopád

Sedemnásťročná stredoškoláčka Eureka je z pokolenia žien so zvláštnym a temným prekliatím: jej slzy môžu rozpútať potopu sveta, rovnako desivú, ako bola tá biblická. Preto nesmie nikdy plakať. To všetko sa však dozvie až po matkinej tragickej smrti, ktorá nebola náhodná. Zo smútku ju vytrhne Ander, tajomný chlapec, ktorý sa objavuje v tých najnečakanejších chvíľach. Ani on však nedokáže odvrátiť osud: Eureka sa slzám neubráni a svet sa ocitá pod vodou.

Tá, o ktorej mŕtvi rozprávajú v našich snoch
Uprostred skazy, ktorú spôsobil jej slzy, musí Eureka čeliť posmechu a narážkam atlantídskych čarodejníc, útokom nahnevaných zúfalých miestnych obyvateľov, no aj nečakaným odhaleniam o sebe. Vďaka nim dospeje k rozhodnutiu, že ak bude dosť silná, zachráni svet. No musí obetovať to najdrahšie, čo má – svojich najbližších, svoju lásku i svoje sny.

„Nič vo vesmíre nie je ani spolovice také silné ako to, čo cítiš.“

Novinka Vodopád je prísľubom vzrušujúceho čítania. Zdrvujúce tajomstvá, nečakané odhalenia, pocity viny a odhodlanie zabrániť obetiam smrtonosnej hry, ktorú rozpútali dvaja mladí ľudia, pretože boli priveľkí sebci. K tomu veľká túžba dozvedieť sa čo najviac o láske, ktorá ich stvorila, a niekoľko ozaj hlbokých odkazov, ku ktorým sa budete vždy radi vracať. Boli priveľkí sebci, aby tomu zabránili.

Začítajte sa do novinky VODOPÁD hneď teraz.

Viac young adult príbehov nájdete na www.YOLi.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #vodopád #YOLI #Lauren Kateová