Anna Toddová: After - Bozk. Ošiaľ spôsobilo dievča v nemožnej sukni

Utiahnutá, na prvý pohľad nudná a nenápadná knihomoľka. Presne taká istá je aj Theresa, hrdinka knihy After – Bozk. Nenechajte sa však oklamať - pod uhladenou sukňou ukrýva toľko vášne, že sa z toho budete červenať.

26.08.2015 07:00
debata

A rozpáliť ju dokáže jedine ON. Chalan so strapatými vlasmi, sebavedomým britským prízvukom a s pírsingom v pere. Božský Hardin!

V slovenčine vyšla svetová internetová senzácia AFTER – BOZK.

1 MILIARDA online prečítaní
5 MILIÓNOV komentárov
11 MILIÓNOV lajkov!

Pozrite si TRAILER k novinke Alfa – Bozk:

Tessa je slušne vychované dievča a randí s milým, spoľahlivým chlapcom. V živote má jasný cieľ, ambície a matku, ktorá dohliada, aby to tak zostalo. Jasnačka, ani náhodou sa neplánovala zaľúbiť do iného a už vôbec nie práve do TAKÉHO!, ktorému v posteli skončí každá (a ak aj nie, určite po tom aspoň túžila).

Lenže na vysokoškolskom internáte veci fungujú inak, než máte naplánované, a žúry môžu dopadnú všelijako.

Anna Toddová - After - Bozk. Foto: YOLI
Anna Toddová, After - Bozk Anna Toddová - After - Bozk.

Hardin zďaleka nie je ideál (a verte, to mu teraz lichotíme). Je drzý a nepozná hraníc. Samozrejme, pod povrchom skrýva zranené srdce, lenže oveľa jednoduchšie je svetu ukázať pokerkované telo než svoje slabosti.

Doslova ho rozčuľuje, ako veľmi ho priťahuje tá nenápadná dievčina, ktorá stále číta Búrlivé výšiny a je múdrejšia než ktokoľvek v jeho okolí. A dopekla s ňou, ukrýva v sebe viac ohňa ako všetky jeho posteľné známosti dokopy!

Moje srdce a život už nikdy nebudú rovnaké.

Jeho bozku sa proste nedá odolať!

Knihu AFTER – BOZK doslova číta celý svet! Autorka Anna Toddová uverejnila svoj príbeh na sociálnej sieti a dnes zažíva obrovský boom!

Vydavateľská značka YOLi pripravila pre všetkých fanúšikov skvelú súťaž – stačí si kúpiť knihu a opísať kód na páske do políčka na www.yoli.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #YOLI #Anna Toddová #After - Bozk