Maxim E. Matkin vládne predajnosti kníh s ešte nevydanou novinkou

Román s názvom Aj ja teba by mal podľa webovej stránky www.martinus.sk vyjsť 15. decembra. Do desiatky najpredávanejších kníh od 27. septembra do 10. októbra 2010 sa dostali aj ďalšie štyri novinky - Studňa Dominika Dána na dvojke, piata časť upírskej série Škola noci s podtitulom Prenasledovaná na trojke, Ema od Sone Rebrovej na šestke a Predavačky bublín Tamary Heribanovej na sedmičke.

13.10.2010 18:00
Maxim E. Matkin: Aj ja teba Foto:
Maxim E. Matkin: Aj ja teba
debata

 Na trojke debutuje piata časť upírskej série Škola noci s podtitulom Prenasledovaná matky a dcéry Phyllis Christine a Kristin Castových. Štvorka patrí knihe Boss všetkých bossov – Mikuláš Černák od Gustáva Murína, ktorá bola v predchádzajúcom rebríčku prvá. Prvú päťku uzatvára Môj príbeh z háremu od Jillian Lauren. Autobiografický príbeh mladého dievčaťa, ktoré „zbieranie životných skúseností“ zaveje až do moderného háremu, bol na päťke aj v predchádzajúcom rebríčku.

Do desiatky najpredávanejších kníh od 27. septembra do 10. októbra 2010 podľa www.martinus.sk sa dostali ešte dve novinky. Na šestke debutuje nevydaný „skutočný príbeh o tom, že nádej umiera posledná, ale predsa umiera“ s názvom Ema. Kniha od Sone Rebrovej, ktorá by mala vyjsť 15. októbra, je príbehom o veľkosti materinskej lásky. Piata novinka – tiež nevydaná kniha Predavačky bublín Tamary Heribanovej obsadila siedmu priečku. Na pulty slovenských kníhkupectiev by sa mala dostať 20. októbra.

Desať najpredávanejších kníh od 27. septembra do 10. októbra 2010:

1. Aj ja teba (Maxim E. Matkin)
2. Studňa (Dominik Dán)
3. Škola noci 5: Prenasledovaná (P.C. Castová, Kristin Castová)
4. Boss všetkých bossov – Mikuláš Černák (Gustáv Murín)
5. Môj príbeh z háremu (Jillian Lauren)
6. Ema (Soňa Rebrová)
7. Predavačky bublín (Tamara Heribanová)
8. Anjeli neplačú (Marta Fartelová)
9. Anglicky 15 minút denne (Jane Wightwick)
10. Kód 9 (Jozef Banáš)

Zdroj: www.martinus.sk

debata chyba