Lorna Byrneová - Schody do neba. Okno do ríše anjelov

"Každý máme svojho strážneho anjela. Či už v neho veríte, alebo nie," píše hneď v prvej kapitole novinky Schody do neba Lorna Byrneová. Už odmalička vidí a rozpráva sa s anjelmi, čo opísala vo svetovom bestselleri Anjeli v mojich vlasoch.

12.09.2011 07:00
debata

Knihu preložili do dvadsiatich jazykov a milióny ľudí ju čítajú ako bibliu. V novinke Schody do neba opisuje, ako sa opäť pozviechala po smrti manžela, keď sa jej doslova rozpadol celý svet.

Anjeli Lorne oznámili, že jej poslaním na Zemi je šíriť múdrosť a poznanie, ktoré jej daroval Boh a anjeli. Hneď v prvej kapitole opisuje všetko, čo vie o strážnych anjeloch, aby sme svojho strážneho anjela spoznali a lepšie s ním komunikovali. V ďalších kapitolách rozoberá prívetivosť anjelov, ako stopa anjelov ukazuje cestu, či ako zažať svetlo nádeje.

Lorna Byrneová - Schody do neba Foto: Ikar
Lorna Byrneová - Schody do neba Lorna Byrneová - Schody do neba

Vo svojich knihách Lorna rozpráva o budúcnosti, ktorú pre nás plánuje Boh, aj o iných možných zajtrajškoch, ktoré závisia od našich rozhodnutí. „Každý musí plniť svoju úlohu,“ vraví. Ponúka nám jedinečné, zasvätené informácie o anjeloch. Predstavuje nám strážneho anjela Zeme, objasňuje jeho význam aj to, prečo je dobré mu načúvať.

Neobyčajný ohlas čitateľov na Lornino dielo spočíva v tom, že im dodáva nádej, pomáha im uvedomiť si, že nezávisle od náboženskej viery a bez ohľadu na to, či sa cítia osamelí alebo nie, majú po boku svojho strážneho anjela.

debata chyba