Ronda Roussey - Môj boj, tvoj boj. Žena, ktorá motivuje milióny ľudí!

Obdivuhodná a inšpirujúca. Vo svete športu je to pojem. Hoci jej meno ste možno ešte nikdy nepočuli. Ronda Roussey.

26.08.2016 07:00
debata
Ronda Roussey - Môj boj, tvoj boj Foto: NOXI
Ronda Roussey - Môj boj, tvoj boj Ronda Roussey - Môj boj, tvoj boj

Ronda je olympijská víťazka v džude, prvá dáma zmiešaných bojových umení a hollywoodska hviezda. Vo svojej knihe Môj boj, tvoj boj sa zdôveruje so svojou náročnou cestou za slávou a úspechom. Je plná odhodlania a energie. Úžasná žena. Obdivuhodná!

Ronda Rousey sa spovedá zo svojich najťažších zápasov či už v aréne alebo mimo nej s typickým šarmom, ostrým humorom a nespochybniteľnou silou. Pred čitateľmi odkrýva neznáme pravdy o svojom živote; o tom ako v ôsmich rokoch prišla o otca, aké ťažké boli jej tréningy, keď robila džudo; o svojich láskach; o svojej rýchlej ceste na vrchol; o tajomstve, ktoré je v pozadí jej UFC rekordu a najmä o tom, čo to znamená byť najsilnejšou ženou na zemi.

V knihe Môj boj, tvoj boj sa skrývajú Rondine ťažko vydreté skúsenosti, ktoré získala na svojej ceste za úspechom. Nikdy nechcela nič viac, ani nič menej, len byť najlepšia v tom, čo robí. Nechajte si poradiť, ako nájsť naplnenie v stratách, ako pretvoriť obmedzenia na možnosti a ako byť najlepší v tých najhorších dňoch.

Bestseller plný emócií, napätia a múdrosti od jednej z najzaujímavejších žien nášho sveta je výzvou bojovať svoj boj a vyhrať.

Prečítajte si krátky úryvok z knihy Môj boj, tvoj boj

Ronda Rousey zmenila pravidlá hry. Je jedinečná v každom slova zmysle.

Nielen pre ženy, ale aj pre ženské športy. Ľudia si vždy povedia: „Ach, ženský basketbal, to je WNBA.“ „Ženský golf, tam hrajú na kratšie méty.“ „Ženský tenis, v tom nehrajú tak tvrdo ako muži.“

O Ronde Rousey to nikto nepovie. Je jedna z najintenzív­nejších neuveriteľných športovcov, akých ste kedy stretli. Mnohí ju v ringu porovnávajú s jedinečným Mikeom Tysonom. Sledujte jej silu, sledujte, ako vychádza a ako ide po svojom oponentovi. Nerobí blbosti a keď príde k boju, viete, že jej protivníčku nečaká nič dobré.

Proste sa sústredí, nielen pri zápase alebo tréningu, ale aj vo svojom každodennom živote. Táto žena nežúruje. Ona sa každé ráno zobudí a povie si: „Ako môžem byť lepšia než včera?“

A presne tak žije.

Ronda je neskutočným vzorom, motivuje ženy a dievčatá. Dnes sa mnohé dievčatá na Halloween obliekajú ako Ronda Rousey. Pretože je to úžasná, krásna a mocná žena.

Inšpiruje všetkých. Minulé leto počas Little League World Series sa Pierce Jones, trinásťročný afroamerický chlapec z juhu Chicaga, jedna z hviezd série, dostavil na zápas a pod všetkými údajmi a štatistikami mal napísaný zoznam jeho obľúbených športovcov. Bola tam Ronda Rousey. To je prelomový okamih.

Mohol si vybrať hocikoho – LeBrona Jamesa, Dereka Jetera, veď je toľko mužských športovcov na výber – ale jeho najobľúbenejším športovcom je Ronda Rousey.

„Ronda zmenila svet športu a možno počas toho zmenila aj svet samotný,“ tvrdí prezident UFC Dan White. „Myslím si, že ju nič nezastaví a mám skoro pocit, že Ronda Rousey píše svoju knihu príliš skoro, pretože ešte len začala. To, čo táto žena ešte vykoná, bude úžasné, tak sa pripravte na druhú časť príbehu Rondy Rousey.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #Noxi #Ronda Roussey #Môj boj tvoj boj