Na trh prichádza Katarína Mayer s Gamblerkami + Súťaž o 3 knihy

Každá žena má v sebe gamblerku. Niekedy sa len nevinne hrá, niekedy gambluje, aby prežila.

26.03.2019 05:00 , aktualizované: 28.03.2019 08:52
debata
Katarína Mayer: Gamblerky

Občas riskuje pod vplyvom okolnosti, občas v pude sebazáchovy. Často ide o oheň, ktorý tlie v každej z nás. Čo sa ale stane, keď sa vznieti?

Emma, Laura a Anna sú gamblerky. Rozhodnú sa pre dobrodružstvo s možnosťou obrovskej výhry. Veľká výhra však znamená aj riziko hlbokého pádu. Dokážu ochrániť seba aj svoje rodiny na úkor dobrodružstva alebo vďaka nemu?

Katarína Mayer pôsobila desať rokov v Kanade, kde sa venovala komunikácií a lobbingu pre nadnárodnú spoločnosť. Po vážnej chorobe sa rozhodla venovať tomu, čo ju vždy bavilo najviac – písaniu. Po rokoch života vo veľkých metropolách sa usadila v malej dedinke a ako sama hovorí, pobyt na vidieku v nej prebudil kreativitu. S manželom a dvoma synmi radi cestujú a spoznávajú nové veci. „Ľudia sa ma pýtajú, že prečo beletria. Pre mňa je príbeh veľmi silný spôsob, akým sa dá preniesť myšlienka. Motivačná literatúra ponúka návod. Literatúra faktu niečo dokumentuje, kladie dôraz na fakty. Ale beletria dáva najväčší priestor na sprostredkovanie emócií a príbehov. Poskytuje inšpiráciu a zábavu zároveň. Ja sa v príbehoch zamýšľam nad konkrétnymi osudmi (aj keď si užívam autorskú slobodu), ktoré môžu nastaviť zrkadlo odľahčenou formou.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižné tipy #Katarína Mayer