Blogerské duo oslavuje desať rokov

Sestry. Kamarátky. Blogerky. Youtuberky. Influencerky. Prívlastkov pre Luciu a Nicole Ehrenbergerové by sme našli mnoho, ale ako ony samy o sebe tvrdia, sú najmä úplne obyčajné dievčatá.

20.05.2020 15:00
Deset let se segrou Foto:
Sestry. Kamarátky. Blogerky. Youtuberky. Influencerky. Prívlastkov pre Luciu a Nicole Ehrenbergerové by sme našli mnoho, ale ako ony samy o sebe tvrdia, sú najmä úplne obyčajné dievčatá.
debata

Svojmu módnemu a lifestylovému blogu – A Cup of Style – sa venujú už desať rokov a osláviť sa to rozhodli knihou. Deset let se ségrou mapuje ich začiatky, úspechy aj neúspechy, boje aj radosti. V písaní kapitol sa striedajú, a tak čitateľky a čitatelia môžu bližšie spoznať obe sestry a ich rozdielne povahy. Lucie a Nicole ešte nemajú ani tridsať rokov a už majú rozbehnutý úspešný biznis. Okrem blogu a vlogu na sieti YouTube sa starajú aj o vlastný e-shop s oblečením, papiernictvom a od roku 2016 vydávajú v spolupráci s Vydavateľstvom SLOVART motivačný diár. Novinkou je ich podcast Se ségrou, v ktorom približujú svoj blogerský aj osobný život.

Kniha Deset let se ségrou vychádza pod tínedžerskou značkou #booklab českého Nakladatelství SLOVART s ilustráciami talentovanej Barbory Svrčinovej.

Lucie a Nicole Ehrenbergerové sú autorkami populárneho blogu A Cup of Style, ktorý založili v roku 2010 ako jedny z prvých blogeriek na českej scéne. Postupne k písaniu článkov pridali aj nahrávanie videí a podcastov. Za svoj blog získali niekoľko ocenení a na sociálnych sieťach (Instagram, YouTube, Facebook) postupne nazbierali viac ako 200-tisíc fanúšikov. Medzi ich najobľúbenejšie témy patria cestovanie, zdravý životný štýl, móda, ale aj motivácia a efektívne plánovanie. Sú autorkami obľúbených motivačných diárov. Obe vyštudovali marketingovú komunikáciu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovart