Štyri nové knihy vo výbere Pravdy

Kultový Zaklínač s inovatívnymi ilustráciami, Jeseň leteckého esa, krajina, kde sa steny v domoch pohybujú, dvere sa otvárajú do iných svetov a ľudia pestujú desivé rituály aj dlhá cesta od tabletiek proti úzkosti k úspechu.

29.04.2022 16:00
debata

Andrzej Sapkowski: Zaklínač

Andrzej Sapkowski: Zaklínač Foto: Lindeni
kniha Zaklinac Andrzej Sapkowski: Zaklínač

Exkluzívne vydanie úvodnej poviedky Zaklínač zo zbierky Posledné želanie obohatil francúzsky ilustrátor Thimothée Montaigne, ktorý sa okrem histórie inšpiroval aj hernými adaptáciami kultovej ságy. V prvej časti spoznávame zaklínača Geralta z Rivie, ktorý má v kráľovstve Temeria prelomiť kliatbu dcéry kráľa Foltesta.

Louis de Bernières: Jeseň leteckého esa

Louis de Bernières: Jeseň leteckého esa Foto: Slovart
kniha Jesen leteckeho esa Louis de Bernières: Jeseň leteckého esa

Daniel Pitt slúžil v prvej svetovej vojne ako bojový pilot, v druhej svetovej vojne ako tajný agent. Manželstvo sa mu rozpadlo a nevybudoval si vzťah k synovi. Po smrti brata Archieho ujde pred rodinou a priateľmi v Anglicku do Kanady. Zničujúce skúsenosti z vojny dajú otcovi a synovi šancu, aby k sebe našli cestu.

Módna kresba Čítajte aj Škola umeleckých remesiel bola unikátna. Vyšla o nej kniha

Mariana Enriquez: Svoj podiel noci niesť

Mariana Enriquez: Svoj podiel noci niesť Foto: Inaque
kniha Svoj-podiel-noci-niest Mariana Enriquez: Svoj podiel noci niesť

Obrazy z dejín Argentíny, kde vládne vojenská junta. Chlapca Gaspara otec chráni pred krutým osudom, obaja sú obdarení zvláštnymi schopnosťami. Krajina, kde sa steny v domoch pohybujú, dvere sa otvárajú do iných svetov a ľudia pestujú desivé rituály. K tomu junta, ktorá má na svedomí milióny obetí.

Erin Frenchová: Hľadanie slobody

Erin Frenchová: Hľadanie slobody Foto: Tatran
vik17 kniha hladanie slobody Erin Frenchová: Hľadanie slobody

Erin sa zamilovala do jedla už ako tínedžerka, v otcovej reštaurácii. Vtedy ešte netušila, že od úspechu ju delí dlhá cesta. Stala sa slobodnou matkou bez práce, únik pred temnotou a úzkosťou hľadala v tabletkách. Jej krásny syn ju však priviedol na cestu úspechu, z ničoho vybudovala vlastnú reštauráciu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #knižné tipy