Jasinda Wilderová - Chata pri jazere. Príbeh, ktorý vás rozplače

„Dúfam, že sa vám tento príbeh bude páčiť, že sa dotkne vašich sŕdc a po jeho prečítaní si budete ešte viac vážiť svojich blízkych. Pevne ich objímte, povedzte im, ako veľmi vám na nich záleží. Láska je všetko,“ odkazuje spisovateľka Jasinda Wilderová na margo svojho nového príbehu.

20.07.2022 07:00
debata
Jasinda Wilderová - Chata pri jazere Foto: IKAR
Jasinda Wilderová - Chata pri jazere Jasinda Wilderová - Chata pri jazere

A verte, že vás rozplače, dotkne sa vášho srdca, úplne vás dostane.

Je to príbeh o láske, ktorá prekoná aj ten najväčší smútok.

Novinka Chata pri jazere.

Je to príbeh o mladej žene, ktorá pred rokom pochovala svojho manžela. Nadia držala Adriana za ruku, bola pri ňom a povedala mu svoje zbohom. Odvtedy je doslova zničená, plná bolesti a žiaľu a každý deň trávi tým, že si chce zapamätať všetky krásne chvíle, ktoré spolu prežili. Prázdnotu v srdci sa pokúša zaplniť prácou, drie od rána do večera, aby na svoju lásku nemusela myslieť.

Prejde rok a jedno obyčajné zaklopanie na dvere všetko od základu zmení. Do ruky sa jej dostane nečakaný list od zosnulého a jeho posledné želanie. S kľúčom od chaty pri jazere sa vydáva na cestu, ktorá ju môže priviesť k novej šanci na šťastie. Ako v príbehu, ktorý pre ňu kedysi napísal sám Adrian…

Vypočujte si úryvok. Z knihy číta Judita Hansman:

Chata pri jazere sa číta s vreckovkami po ruke. Slzám sa jednoducho neubránite. Nádherný príbeh o neuveriteľnej bolesti zo straty milovaného človeka, ale tiež o tom, čoho je ten váš milovaný schopný pre vás urobiť. Príbeh o tom, ako sa naučiť žiť aj s bolesťou a ako znovu milovať.

Vždy čelím pravde, bez ohľadu na dôsledky.

Ale toto je…

Toto je oveľa vážnejšie.

Musím ju chrániť. Keby vedela, že mám rakovinu, zabilo by ju to spolu so mnou. Presne to by spôsobila sila jej vôle. A to nedopustím. Nemôžem si to vziať na svedomie. Viem, že sa bude hnevať. Nepochopí to. Dúfam, že sa to nikdy nedozvie. Ale keby predsa len došlo k najhoršiemu, už s tým tak či tak nebude môcť nič urobiť. Okrem hnevu bude musieť čeliť aj zármutku, ale aspoň zostane nažive.

Jasinda Wilderová

Uznávaná autorka bestsellerov. Prispievala do časopisov ako New York Times, USA Today a Wall Street Journal. Pochádza z Michiganu a preslávila sa príbehmi o príťažlivých mužoch a silných ženách. K jej najznámejším patrí erotický román Alfa a jeho voľné pokračovania Beta (IKAR 2015) a Omega (IKAR 2016), ako aj romány Strácam sa v tebe a Strácame sa v sebe (IKAR 2015) aj románová trilógia Madam X, ktoré sa na Amazone dostali na špičku v rebríčku medzinárodných bestsellerov.

Knihu Chata pri jazere vydal IKAR zistiť viac

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #Ikar #Jasinda Wilderová