Na Bibliotéke O tichu, pomalosti a iných hodnotách

Na Bibliotéke v bratislavskej Inchebe bude 12. novembra od 12. do 13. hodiny stretnutie so spisovateľkou Etelou Farkašovou na tému O tichu, pomalosti a iných hodnotách. Prezentáciu rovnomennej esejistickej knihy bude sprevádzať - na Literárnom pódiu č. 1 - Ivica Ruttkayová.

10.11.2022 16:04
Etela Farkašová Foto:
Spisovateľka Etela Farkašová.
debata

Je to príležitosť stretnúť sa s autorkou, ktorá je aj filozofkou, a tak o ľudskej existencie uvažuje veľmi zasvätene. Keďže však píše romány i verše, dokáže aj na najvážnejšie témy hovoriť pútavo, cez príbehy. Prekvapujúce postrehy má napríklad na tému rýchlosti, s akou žijeme, ale zamýšľa sa aj nad inými problémami, s ktorými sa dnes človek stretáva a ktoré si sám niekedy aj vyrába. Farkašová pozná tajomstvo, ako si zharmonizovať život, alebo sa o to aspoň pokúsiť.

kniha o tichu pomalosti a inych hodnotach Čítajte viac Kniha týždňa: Farkašová pripomína - ponáhľaj sa pomaly!

Na stretnutí je možnosť klásť autorom otázky, čo iste uvítajú Farkašovej fanúšikovia. Však je dvojnásobnou finalistkou Anasoft Litery a dokonca aj jej víťazkou, išlo o knihy Scenár a Záchrana sveta podľa G. Pre publikum bude iste zaujímavá aj moderátorka podujatia Ivica Ruttkayová, ktorá je tiež úspešnou spisovateľkou, napísala napríklad knihu Matematický model večnosti a iné nočné kratochvíle.

vikend kniha zachrana-sveta-podla-g-27660 Čítajte viac Knižný tip Pravdy: Záchrana sveta podľa G. bibliotheka 2015, biblioteka 2015, Čítajte viac V Bratislave sa začal knižný veľtrh Bibliotéka 2022

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Etela Farkašová #Bibliotéka