Výstavisko Agrokomplex opäť ožije. Privíta návštevníkov na výstave Gardenia

Výstavisko Agrokomplex v Nitre otvára po dlhej prestávke spôsobenej pandémiou koronavírusu prvú zo svojich tradičných výstav.

20.05.2021 16:00
debata

Jarná výstava Gardenia ponúkne návštevníkom v piatok a sobotu 21. a 22. mája kvety, planty, bylinky, jahodové priesady, ovocné stromčeky a kríky, ale aj potreby pre záhradkárov. Návštevníci budú môcť obdivovať aj nové interaktívne výstavy v pavilóne C.

„Svetelné inštalácie, interaktívne prvky, moderné technológie, trickartové obrazy, ale aj izby popierajúce gravitáciu budú obdivovať nielen deti, no zaiste zaujmú aj dospelých,“ informovala Katarína Moravcová, marketingová manažérka výstaviska.

Úvodná expozícia Život s Covidom má návštevníkom pripomínať víťazstvá, ktoré si spoločnosť za obdobie posledných mesiacov vybojovala. Stála výstava Programu rozvoja vidieka sa zase obsahovo venuje najmä významu poľnohospodárstva a potravinovej sebestačnosti našej krajiny.

Informácie sú návštevníkom sprostredkované interaktívnou, poučnou a pútavou formou. Protiepidemické opatrenia doposiaľ neumožňovali organizovanie hromadných podujatí, preto sa viaceré tradičné, ale aj plánované nové výstavy museli preložiť na neskorší termín alebo úplne zrušiť.

debata chyba
Viac na túto tému: #Nitra #výstava #kvety #Gardenia #Výstavisko Agrokomplex