Šárka Ondrišová odporúča viedenské výstavy Gustava Klimta

Choreografka Šárka Ondrišová sa ani v lete, v čase divadelných prázdnin, neprestáva zaoberať svojím alternatívnym divadlom a tanečnou školou elledanse. Spolu s kolegami pripravujú novú sezónu, nový web, hosťujú na festivaloch, prerábajú priestory, zháňajú peniaze. Napriek tomu si nájde čas aj pre blízkych:

02.08.2012 16:00
Šárka Ondrišová Foto:
Šárka Ondrišová
debata

"Leto mám tradične rodinno-pracovno-kultúrne. Po ,náloži´ hudby na Viva musica! sme sa s rodinou vybrali k moru, kde som sa konečne v pokoji dostala ku knihám – Eccov Pražský cintorín ma akosi neoslovil, zato Rushdího Deti polnoci ma pohltili.

Pravidelne navštevujem workshopy a predstavenia viedenského festivalu ImPuls Tanz. Z ponuky mesiac trvajúcej prehliadky všetkého, čo sa v tanci deje, som si namixovala Rosas, Ultimu Vez, Tanz company Gervasi, Par B. L. eux a B. Lachambre.

Okrem toho s deťmi tradične absolvujeme Naturhistorische a Kunsthistorische Museum a teším sa aj na výstavy spojené s výročím Gustava Klimta, je to moja srdcová záležitosť.

Synovia ma presvedčili, že na koncert LMFAO jednoducho musíme! Takže 14. augusta nahodím tigrie nohavice a v Incheba Expo Aréne splyniem s davom tínedžerov.

Medzi zaváraním a maľovaním bytu ma čakajú Mutanti v GUnaGU a na záver prázdnin úplná ,pecka´ – Tanzmesse v Düsseldorfe, kde si v každom z troch dní pozriem štyri tanečné predstavenia. Najviac sa teším na Jasmine Vardimon.

A čochvíľa vypuknú letné tanečné tábory a rezidencia poľského tanečného divadla v rámci programu V4. Leto, ako má byť."

debata chyba